Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το συγκινητικό μήνυμα του Παναγιώτη – Ραφαήλ για τον Δεκαπενταύγουστο

Το συγκινητικό μήνυμα του Παναγιώτη – Ραφαήλ για τον Δεκαπενταύγουστο

Το δικό του μήνυμα για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου στέλνει σήμερα ο μικρός ήρωας Παναγιώτης – Ραφαήλ, ο οποίος φέτος γιορτάζει την ονομαστική του εορτή βλέποντας την υγεία του να βελτιώνεται συνεχώς.

 

Μάλιστα, όπως έγραψαν οι γονείς του στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ»: «Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο! Να είστε όλοι καλά, ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας. Καλό δεκαπενταυγουστο με υγεία!!!»

Κάνει μπάνια στη θάλασσα

Στο τέλη Ιουνίου ο πατέρας του, μιλώντας στο EviaZoom, είπε πως ο μικρός «έχει ξεκινήσει και ξεπορτίζει», ενώ είπε πως ετοιμαζόταν για το πρώτο μπάνιο του στη θάλασσα.

Όσον αφορά στην πορεία της υγείας του, ο πατέρας του είπε πως «ο μικρός έλαβε τη θεραπεία έχουμε δει μεγάλη βελτίωση κυρίως στο αναπνευστικό κομμάτι που εκεί υστερούσαμε περισσότερο, και έχουμε μέλλον μπροστά μας».

 

1 σχόλιο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μικρέ μου Παναγιώτη,η Παναγία μας να προστατεύει εσένα και όλα τα παιδάκια του κόσμου.Χρόνια πολλά ,χρόνια καλά,χρόνια ευτυχισμένα .Να σε χαίρονται οι γονείς σου και όλοι εμείς που ζήσαμε,από μακριά,την περιπέτεια σου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...