Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Ξεκίνησαν αιτήσεις για τη θέση ∆ιευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας

Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Ξεκίνησαν αιτήσεις για τη θέση ∆ιευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας

Με απόφαση του Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αναστάσιου Τζανή καλούνται οι Συντονιστές ∆/ντές ή Μοναδικοί ∆ιευθυντές, Προϊστάμενοι Τµηµάτων, Εργαστηρίων ή Μονάδων που έχουν τις προϋποθέσεις συµµετοχής στην διαδικασία, σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στον ισχύοντα οργανισµό του Νοσοκοµείου, εφ’όσον ενδιαφέρονται για την τοποθέτησή τους στη θέση του ∆/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας, να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και πλήρες βιογραφικό σηµείωµα, µέσα σε αποκλειστική προθεσµία δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών και συγκεκριµένα από 21 Αυγούστου 2020 έως και 31 Αυγούστου 2020.

Το Επιστηµονικό Συµβούλιο του Νοσοκοµείου καταρτίζει Πίνακα αξιολόγησης των υποψηφίων, σύµφωνα µε τα κριτήρια του εδαφίου 2 της παρ.1 του άρθρου 1 του άρθρου 7 του Ν. 2889/2001, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει το οποίο υποβάλλει στον κ. ∆ιοικητή του Νοσοκοµείου.

Ο ∆ιοικητής θα διαβιβάσει τον Πίνακα Αξιολόγησης µαζί µε εισήγηση του προς τον ∆ιοικητή της 6ης ΥΠΕ, ο οποίος θα ορίσει έναν από τους τρείς (3) πρώτους του Πίνακα ως ∆/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκοµείου µε τριετή θητεία χωρίς να δεσµεύεται από τη σειρά εγγραφής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...