Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χρήστος Τσουράς | Ο πρώην γιατρός του Παναρκαδικού Νοσοκομείου αναλαμβάνει Διοικητής στο Νοσοκομείο Φιλιατών!

Χρήστος Τσουράς | Ο πρώην γιατρός του Παναρκαδικού Νοσοκομείου αναλαμβάνει Διοικητής στο Νοσοκομείο Φιλιατών!
Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, ο ιατρός Χρήστος Τσουράς αναλαμβάνει την διοίκηση του νοσοκομείου Φιλιατών Θεσπρωτίας. 
 
Ο 39χρόνος Χρήστος Τσουράς με ειδίκευση Μαιευτικής Γυναικολογιας και καταγωγή από την Ηγουμενίτσα, αναμένεται να αναλάβει υπηρεσία τις επόμενες ημέρες και έχει υπηρετήσει το Ε.Σ.Υ. σε νοσοκομεία στην Αθήνα, την Τρίπολη (Παναρκαδικό Νοσοκομείο) και τα Ιωάννινα, ενώ εχει εργαστεί και στο Ηνωμένο Βασίλειο. 
 
Έχει σπουδάσει ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Μάλτας, νοσηλευτική στο ΑΤΕΙ Κρήτης ενω εχει εξειδικευτεί στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων με ΕΠΠ επίπεδο 7 κατεύθυνση "Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, και εχει Master of Business Administration, με κατεύθυνση τη Γενική ΕΠΠ επίπεδο 7 Διοίκηση. Τέλος ειναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Management Υπηρεσιών Υγείας και μέλος της European Health Management Association.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗ ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πρώην γιατρός του Παναρκαδικού Νοσοκομείου μιλά live από την Αγγλία στο «Καλημέρα Αρκαδία»! (vd)

Κατά την περίοδο της καραντίνας, ο Χρήστος Τσουράς είχε μιλήσε στο "Καλημέρα Αρκαδία" και στην Έλλη Αρτοπούλου, από την Αγγλία, όπου τότε εργαζόταν εκεί.

Το τελευταίο έτος είχε φύγει για το Νοσοκομείο North Cumbria University Hospitals NHS Trust, στο Καρλάϊλ της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο κ. Τσούρας μίλησε σε live σύνδεση με την Έλλη Αρτοπούλου, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, λέγοντας ότι  ήρθε μαζί με τη σύζυγό του (που είναι από την Τρίπολη) για να κάνει την ειδικότητά του στο και έμεινε εδώ περίπου 3,5 χρόνια.  «Έφυγα γεμάτος εμπειρίες, πιο ώριμος και πιο σοφός» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλο το βίντεο.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...