Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποδυναμώνουν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο εν μέσω covid | Μετακινούν Παθολόγο στην Κεφαλλονιά

Αποδυναμώνουν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο εν μέσω covid | Μετακινούν Παθολόγο στην Κεφαλλονιά

Την έντονη αντίδραση του Χειρουργού και πρώην Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, Γιώργου Παπασταματάκη, προκάλεσε η απόφαση μετακίνησης Παθολόγου του Νοσοκομείου της Τρίπολης στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλλονιάς. Σε μία περίοδο που το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, εν μέσω πανδημίας, έχει μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης σε ιατρικό προσωπικό, η απόφαση αυτή το αποδυναμώνει περαιτέρω.

Διαβάστε την αντίδραση του κ. Παπασταματάκη, ο οποίος δεν "μασάει" τα λόγια του, σε ανάρτηση στο docmed.gr ... "Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ μετακινεί συνάδελφο Παθολόγο από την παθολογική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στο ΓΝ Κεφαλλονιάς.

Θεωρώ απαράδεκτη την μετακίνηση οποιουδήποτε γιατρού που  υπηρετεί στο νοσοκομείο μας για την κάλυψη υπηρεσιών Υγείας σε άλλο νοσοκομείο, λες και εμείς και εν όψη covid-19 δεν έχουμε ανάγκη  από ιατρούς και μας περισσεύουν.

Οι επείγουσες αυτές μετακινήσεις αποκαλύπτουν την υγειονομική εγκατάλειψη στην οποία έχει περιέλθει η περιφέρεια.

Επίσης αποκαλύπτει την παντελή έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού με την οποία αντιμετωπίζουν οι κάθε λογής διοικήσεις ΥΠΕ τους μαχόμενους γιατρούς του ΕΣΥ, την οικογενειακή και προσωπική τους υπόσταση.

Η ασέβεια στην προσωπική, οικογενειακή και επιστημονική μας αξιοπρέπεια δεν θα περάσει!

Η κυβέρνηση έχει σαφή υποχρέωση να καλύψει άμεσα με προσλήψεις τις κενές θέσεις ΕΣΥ όπου υπάρχουν, και να φροντίσει για την κάλυψη όλων των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων της χώρας άμεσα.

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...