Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτική Ραδιοφωνία: "Θετικός στον κορωνοϊό ιερέας από την Αρκαδία"

Δημοτική Ραδιοφωνία: "Θετικός στον κορωνοϊό ιερέας από την Αρκαδία"

Σύμφωνα με επικοινωνία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης με κάτοικο του χωριού (για ευνόητους λόγους δεν θα αναφερθεί το όνομα του) ιερέας στην Δημοτική Ενότητα Φαλάνθου έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Μάλιστα έχουν ήδη γίνει δυο τεστ στον εν λόγω ιερέα, τα οποία έχουν βγει θετικά και έχει αρχίσει η ιχνηλάτηση, καθώς λειτούργησε σε εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο ιερέας ΔΕΝ λειτούργησε σε εκκλησία του Φαλάνθου, αλλά στα Λυκόχια Αρκαδίας (που ανήκουν μεν διοικητικά στον Δήμο Μεγαλόπολης, αλλά εκκλησιαστικά στην Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας), όπου και γίνεται απολύμανση της εκκλησίας με εντολή του Μητροπολίτη κ.κ Αλέξανδρου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, μας πληροφόρησαν, πως ο ιερέας – που είναι οικογενειάρχης και νέος σε ηλικία – είναι σε κατ΄οικον περιορισμό και είναι στα όρια του ασυμπτωματικού. (Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από τα πέντε κρούσματα που ανακοινώθηκαν χτες στην Αρκαδία τα τρία είναι στον Δήμο Τρίπολης, ένα στην Νότια Κυνουρία και ένα στην Μεγαλόπολη)

(Ρεπορτάζ: Ελένη Τράκα)

Πηγή: http://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...