Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκαντζός: «Εξασφαλίστηκαν 7.000.000 € για το Νοσοκομείο - Σημαντικά πράγματα έχει πετύχει η διοίκηση Τζανή – Έρχονται νέοι γιατροί και νοσηλευτές» (vd)

Σκαντζός: «Εξασφαλίστηκαν 7.000.000 € για το Νοσοκομείο - Σημαντικά πράγματα έχει πετύχει η διοίκηση Τζανή – Έρχονται νέοι γιατροί και νοσηλευτές» (vd)

Πάνω από 7.000.000 ευρώ έχουν εξασφαλιστεί για έργα και μηχανήματα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, εν μέσω covid, όπως τονίζει ο Χειρουργός του Νοσοκομείου κ. Μανώλης Σκαντζός, με συνέντευξη του στο tv super και στη δημοσιογράφο Σίντυ Κόλα.

Ο κ. Σκαντζός εξήρε τις προσπάθειες της διοίκησης Τζανή, τόσο για να εξασφαλιστεί αυτό το τεράστιο ποσό για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου, όσο και το να προσληφθεί το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου να θωρακιστεί η λειτουργία του Νοσοκομείου της Τρίπολης.

Επιπλέον, ο κ. Σκαντζός είπε ότι πρέπει να σταματήσει η τοπικιστική αντίληψη για το πόσα χρήματα παίρνει κάθε φορά το Νοσοκομείο της Τρίπολης, συγκριτικά με το νοσοκομείο Καλαμάτας, λέγοντας ότι η περιοχή της Μεσσηνίας έχει 200.000 κόσμο κι η Αρκαδία 60.000. «Αφού είναι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν μεγαλύτερες ανάγκες; Αυτή είναι η μόνη και απλή εξήγηση.» υπογράμμισε ο κ. Σκαντζός.

Δείτε το ρεπορτάζ του tv super.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΤΖΟΥ .

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    καλά μην αλληλολιβανίζονται... η Υγεία είναι ένας τομέας που ό,τι και να γίνει ποτέ δεν είναι αρκετό.. Προκαλεί πάντως εντύπωση που έδωσε συνέντευξη ο εν λόγω γιατρός, αλλά φίλος και όχι κάποιος άλλος.. αλλά φίλος του καναλιού γαρ... Όσο για τις προσλήψεις γιατρών, μήπως είναι όπως η αναβάθμιση ενός ήδη υπάρχοντος γιατρού που μπήκε στη ΜΕΘ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...