Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κρούσματα στην Περιφέρεια | Κλειστές για 15 ημέρες δύο υπηρεσίες - Απομονώθηκαν 2+6 εργαζόμενοι - Τι ανακοίνωσε ο Διαμαντόπουλος (vd)

Κρούσματα στην Περιφέρεια | Κλειστές για 15 ημέρες δύο υπηρεσίες - Απομονώθηκαν 2+6 εργαζόμενοι - Τι ανακοίνωσε ο Διαμαντόπουλος (vd)
Μία σχετική άνοδος κρουσμάτων covid παρατηρείται στο νομό Αρκαδίας, το τελευταίο διάστημα, τονίζει, με συνέντευξή του, στο TV Super και στη δημοσιογράφο Σίντυ Κόλα, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος.


Ο κ. Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε και στα δύο θετικά κρούσματα εργαζομένων που εντοπίστηκαν σε υπηρεσίες της Περιφέρειας.
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι επειδή υπήρχε μια στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος από άλλη υπηρεσία (εκτός Περιφέρειας), οργανώθηκε με τον ΕΟΔΥ και το Νοσοκομείο, μία εμπεριστατωμένη ιχνηλάτηση σε όλους τους υπαλλήλους των δύο κτιρίων της Περιφέρειας.
Δύο εργαζόμενες, στενές επαφές του επιβεβαιωμένου κρούσματος, ήταν θετικές και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να κλείσουν συγκεκριμένα τμήματα που εργάζονταν οι δύο υπάλληλοι. Στο κεντρικό κτίριο, η γραμματεία της Περιφέρειας με τη Διεύθυνση Διοίκησης και στην Αντιπεριφερεια το Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης.
Οι εν λόγω υπηρεσίες, θα είναι κλειστές για 15 ημέρες από τότε που έγιναν τα τεστ και θα λειτουργήσουν ξανά την μεθεπόμενη Δευτέρα.
Στις στενές επαφές υψηλού κινδύνου υπήρχαν άλλοι έξι υπάλληλοι οι οποίοι θα απομακρυνθούν από την υπηρεσία για 14 ημέρες, για την προφύλαξή τους.

Να σημειωθεί ότι μετά από 7-10 ημέρες θα γίνουν ξανά μοριακά τεστ σε όλους τους υπαλλήλους της Περιφέρειας κι αυτό θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αναμένουν τα νεότερα αποτελέσματα από τα μοριακά τεστ, προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες αποφάσεις για τη λειτουργία των υπηρεσιών.

    Προσθήκη σχολίου

    Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

    Επιστροφή στην κορυφή

    Διαβάστε επίσης...