Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κώστας Βλάσης: "Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να στηρίξουμε τη Νοσηλευτική στην Τρίπολη και να γίνει "ένα" με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο"! (vd)

Κώστας Βλάσης: "Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να στηρίξουμε τη Νοσηλευτική στην Τρίπολη και να γίνει "ένα" με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο"! (vd)

Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τη στήριξη της Νοσηλευτικής στην Τρίπολη έστειλε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Ακραδίας Κώστας Βλάσης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσγς στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Ο κ. Βλάσης τόνισε: "Αποφασιστική η συμβολή των Αρκάδων του εξωτερικού. Έχω συχνή επαφή μαζί διότι ψάχνουν τρόπους για να βοηθήσουν.

Η παρουσία της Νοσηλευτικής στην Τρίπολη είναι πολύ σημαντική διότι δίνει ένα άλλο κύρος στο Νοσοκομείο.

Για αυτό το λόγο και δημόσια το λέω, το είπε και ο Βασίλης, θα κάνουμε ό,τι πρέπει να στηρίξουμε αυτό το τμήμα στην Τρίπολη να αναπτυχθεί και να γίνει ένα με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Δεν το λέμε μόνο εμείς, ως Αρκάδες, αλλά το θέλει και η πανεπιστημιακή κοινότητα.

Ευχαριστώ όλους τους δωρητές.

Το γαστρεντερολογικό τμήμα κι εγώ το ήθελα και το επιθυμούσα πάρα πολύ. Είναι απαράδεκτο το 2020 να φεύγει ένας ασθενής από την Τρίπολη για να πάει στην Αθήνα για μια γαστροσκόπηση. Χωρίς αυτό σαν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άξιοι γιατροί εκεί. Παρενέβη στον κ. Μαρτίνο που έχει βοηθήσει τους πάντες και βοήθησε να γίνει αυτό το τμήμα.”

Δείτε το βίντεο στο 5.10.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον δανεική μέχρι το 2025 εχει έλθει η Νοσηλευτική στην Τρίπολη. Αν τελικά το ιδρυμα του Νιαρχου φτιάξει νεο νοσοκομιο στη Σπαρτη τη βλεπω να επιστρεφει στη βαση της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...