Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης: "Εκμεταλλευτήκαμε την πανδημία και ενισχύσαμε ουσιαστικά το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Αποδείχτηκε ότι δεν χρειαζόταν να γίνει Νοσοκομείο covid" (vd)

Βλάσης: "Εκμεταλλευτήκαμε την πανδημία και ενισχύσαμε ουσιαστικά το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Αποδείχτηκε ότι δεν χρειαζόταν να γίνει Νοσοκομείο covid" (vd)

Στην ουσιαστική ενίσχυση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης, εν μέσω της πανδημίας, αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που έγινε στο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, είπε: "Όλοι αγαπάμε αυτό το Νοσοκομείο και είναι ευτυχής συγκυρία όταν είτε Αρκάδες, είτε άνθρωποι που αγαπούν την Αρκαδία, μπορούν και κάνουν τόσα πολλά πράγματα για το Νοσοκομείο.

Δεν σας κρύβω, είναι ευχής έργο κάποια στιγμή να μην χρειάζεται να φεύγουν Αρκάδες για Νοσοκομείο της Αθήνας, διότι εδώ το ιατρικό προσωπικό είναι ιδιαίτερα αξιόμαχο και μπορεί με κάποιες προσθήκες να μπορεί να καλύπτει πλήρως όλο τον Αρκαδικό λαό, ενώ μην ξεχνάμε ότι το 20% των ασθενών που φτάνουν στο Παναρκαδικό είναι από τους γειτονικούς νομούς.

Μέσα στην πανδημία, καταφέραμε να βοηθήσουμε πολύ το Νοσοκομείο με νέο προσωπικό και εξοπλισμό, πάνω από 100 άτομα, σφύζει από ζωή πλέον το Νοσοκομείο και να έχουμε καταφέρει να εκμεταλλευτούμε αυτή την πανδημία και να βοηθήσουμε να στελεχωθεί και να πάρει εξοπλισμό το Νοσοκομείο χωρίς να γίνει Νοσοκομείο Αναφοράς, κάτι που αποδείχτηκε ότι δεν χρειαζόταν. 

Πήραμε όλα τα θετικά που μπορούσαμε να πάρουμε ως Νοσοκομείο και αφετέρου να συνεχίζει το έργο του με κλινικές που δεν υπάρχουν σε γύρω νομούς, όπως η Νευροχειρουργική, η Γναθοχειρουργική."

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...