Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Covid | Μειώνονται οι νοσηλευόμενοι σε Τρίπολη και Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ανησυχία για τις μετακινήσεις πολιτών στην περίοδο των Χριστουγέννων

Covid | Μειώνονται οι νοσηλευόμενοι σε Τρίπολη και Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ανησυχία για τις μετακινήσεις πολιτών στην περίοδο των Χριστουγέννων

Ένας νέος έλεγχος για covid πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα δύο κεντρικά κτίρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη. Εξετάστηκαν 100 εργαζόμενοι οι οποίοι ήταν όλοι αρνητικά, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος.

Την Τετάρτη θα γίνει έλεγχος στη Διεύθυνση Μεταφορών, στη διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής και την Πέμπτη στη Διαχειριστική Αρχή.

Για το επόμενο διάστημα, ο κ. Διαμαντόπουλος υπογράμμισε: «Φοβάμαι τα Χριστούγεννα, διότι θα έρθουν άνθρωποι από άλλες περιοχές και για το λόγο αυτό χρειάζεται ιδιαίτερα περιοχή αυστηρή τήρηση των μέτρων».

Επιπλέον, ο κ. Διαμαντόπουλος εξέφρασε την ανησυχία του για τους εργάτες γης, αναφέροντας μια σειρά από λόγους, όπως οι συνθήκες διαμονής τους και τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία οι τοπικές κοινωνίες και οι ιδιώτες - εργοδότες για να πάνε οι εργάτες γης στα Κέντρα Υγείας και να κάνουν τα rapid tests που έχει προμηθευτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όσον αφορά τα εμβολιαστικά κέντρα, ο κ. Διαμαντόπουλος ότι τα 9 κέντρα στην Αρκαδία είναι λίγα, όμως προσέθεσε ότι υπάρχει μια συζήτηση για να εμπλακούν και ιδιώτες στους εμβολιασμούς. Επιπλέον, τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος εμπλοκής των φαρμακοποιών στους εμβολιασμούς.

Για τους νοσηλευομένους, έχουμε μια σταθερή μείωση, αφού από 55-60 έχουμε φτάσει τους 30. Αυτός είναι ένας δείκτης ότι το σύστημα προσπαθεί να ξεπεράσει αυτό το κύμα πανδημίας, σύμφωνα με τον κ. Διαμαντόπουλο.

Κείμενα | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...