Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γαστρεντερολογικό Παναρκαδικού Νοσοκομείου | Τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό όφελος προσφέρει το τμήμα που δημιουργήθηκε με τη δωρεά Μαρτίνου!

Γαστρεντερολογικό Παναρκαδικού Νοσοκομείου | Τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό όφελος προσφέρει το τμήμα που δημιουργήθηκε με τη δωρεά Μαρτίνου!

Ειδική μνεία στο σπουδαίο έργο που παράγεται από το γαστρεντερολογικό τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου έγινε στην πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.

"Το γαστρεντερολογικό τμήμα λειτούργησε πριν από δύο χρόνια από την προηγουμένη διοίκηση. Να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Υφυπουργό κ. Βλάση διότι με τις ενέργειες και τον αγώνα του είναι δωρεά από τον κ. Μαρτινό. Παράγεται σε αυτή την κλινική ένα τεράστιο κοινωνικό όφελος. Έχουν γίνει 1086 γαστροσκοπήσεις, 929 κωλονοσκοπήσεις και 535 ενδοσκοπικές εκτομές. Είναι πολλά τα χρήματα που έχουν γλιτώσει οι φορολογουμένοι." είπε ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Τάσος Τζανής.

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης τόνισε: "Ευχαριστώ όλους τους δωρητές.

Το γαστρεντερολογικό τμήμα κι εγώ το ήθελα και το επιθυμούσα πάρα πολύ. Είναι απαράδεκτο το 2020 να φεύγει ένας ασθενής από την Τρίπολη για να πάει στην Αθήνα για μια γαστροσκόπηση. Χωρίς αυτό σαν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άξιοι γιατροί εκεί. Παρενέβη στον κ. Μαρτίνο που έχει βοηθήσει τους πάντες και βοήθησε να γίνει αυτό το τμήμα.” Ενώ, ο κ. Βλάσης μίλησε και για την παράλειψη να μην προσκληθεί ο κ. Μαρτίνος για να τιμηθεί για αυτή τη δωρεά. 

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

 

1 σχόλιο

  • 5
    5 Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 07:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφου η πολιτεθα δεν μπορει;;ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΡΗΤΕΣ.Η ΠΟΛΙΤΕΙ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...