Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Μεγάλη δωρεά για την ανακαίνιση του Παιδιατρικού Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (εικόνες)

Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Μεγάλη δωρεά για την ανακαίνιση του Παιδιατρικού Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (εικόνες)
Ανακινίστηκε και εξοπλίστηκε η 38η Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών στην Ελλάδα, στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», με δωρεά στο Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και από τον Όμιλο ΟΤΕ.

Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» δημιουργήθηκε 1995 μία ομάδα Ιατρών και Γονέων αποφάσισαν να βοηθήσουν στην οργάνωση της σωστής υποδομής για να σταματήσουν τα ατυχήματα να είναι η πρώτη αιτία θανάτου και αναπηρίας των παιδιών στη χώρα μας.
Έτσι, ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1995 μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία υπό την επωνυμία “Πρωτοβουλία για την Ίδρυση Κέντρου Περίθαλψης και Αποκατάστασης Παιδικού Τραύματος”. Στις 25 Σεπτεμβρίου 1998 τροποποιήθηκε η επωνυμία και έγινε “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία.
Από τις 22 Ιουνίου 1999 η “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” λειτουργεί ως Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο.Στόχος του Σωματείου είναι να συμβάλλει στην καθοριστική μείωση των παιδικών ατυχημάτων, στην άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και στην αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...