Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλάβρυτα | 26 κρούσματα covid σε Γηροκομείο!

Καλάβρυτα | 26 κρούσματα covid σε Γηροκομείο!

Βγήκαν τα μοριακά τεστ που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ στην μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Καλλιμανοπουλειο Καλαβρύτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com από τα 63 μοριακά τεστ που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν 26 θετικά (13 ηλικιωμένοι και 13 εργαζόμενοι).

Από τις 10 πμ. σήμερα στον σταθμό του Οδοντωτού συνεργείο του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί Test σε όποιον επιθυμεί και καλό είναι οι πολίτες των Καλαβρύτων να προσέλθουν για να ελεγχθεί τυχόν διασπορά στην κοινότητα.
 
Συσκέψεις
Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Δημαρχείο όπου συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Σφυρή και οι κ. Βασιλόπουλος, Κούκιος και Μενούνος από το Καλλιμανοπούλειο ο κ. Παπαχριστόπουλος και σε τηλεδιάσκεψη ο γιατρός κ. Μπέσκος.
Επικοινωνία υπήρξε μεταξύ του Δημάρχου και του κ. Χαρδαλιά για ενημέρωση επομένων κινήσεων μετά την επιβεβαίωση των 26 κρουσμάτων στο Καλλιμανοπούλειο
Επικοινωνία ακόμα έγινε με τον Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπονάνο, Ενώ η κ. Σφυρή είχε συνεχείς επαφές με τον διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη και τον κ. Σαπουνάκη από τον ΕΟΔΥ, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ συμβάλουν σημαντικά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...