Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια για τους ιδιώτες οδοντιάτρους στην Αρκαδία!

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια για τους ιδιώτες οδοντιάτρους στην Αρκαδία!

"Κόλλησε" ο εμβολιασμός κατά του covid 19 για τους ιδιώτες οδοντιάτρους στην Αρκαδία, αφού η 6η Υγειονομική Περιφέρεια δεν πρόκειται να διαθέσει σχετικά εμβόλια.

Σε αυτή την ενημέρωση προχώρησε η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Αργυρώ Λαγούδη που έγραψε: "Αγαπητοί συνάδελφοι, ενημερωθήκαμε από τον υπεύθυνο του νοσοκομείου πως δυστυχώς η 6η Υ.Π.Ε. δεν προτίθεται να διαθέσει τα εμβόλια που απαιτούνται για να εμβολιαστούν οι ιδιώτες οδοντίατροι, που επιθυμούν. Έτσι, η συνεργασία και ο σχεδιασμός που έγινε ανάμεσα στο σύλλογό μας και τους υπεύθυνους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου αποδεικνύεται ατελέσφορος. Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε να ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους οδοντίατρους και να δηλώσει ο καθένας εκ νέου το ενδιαφέρον του. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε ξανά!

Θερμές ευχαριστίες στον κύριο Χάρη Αναγνωστάκο για την άοκνη προσπάθεια του."

1 σχόλιο

  • ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑ ....DENTIST!!!!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑ ....DENTIST!!!! Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    φοβερη οργανωση υπευθυνου κρατους-ΤΟ ΝΟ1 ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ αυτη την εποχη και το οποιο προστατευει και τους πολιτες απο ενδεχομενο περασμα τους απο νοσοκομειο λογω πονοδοντου η κατι αλλο παρεμφερες...τους αφησαν στην απ εξω,,για εμβολιαστει ο κικιλιας ο τσιδρας κτλ...να τους χαιρονται οι ψηφοφοροι οδοντιατροι και οι ομοσπονδια τους,που τους δουλευουν καταμουτρα..ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...