Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκας σε Κικίλια | Ζητά να εμβολιαστούν πρώτοι οι ιδιώτες γιατροί, οδοντίατροι και φαρμακοποιοί

Νίκας σε Κικίλια | Ζητά να εμβολιαστούν πρώτοι οι ιδιώτες γιατροί, οδοντίατροι και φαρμακοποιοί

“Θεωρούµε απαραίτητο, δίκαιο και κοινωνικά αναγκαίο τον κατά προτεραιότητα εµβολιασµό των υπαλλήλων των Διευθύνσεων Υγείας στις Περιφέρειες, όπως και των ιδιωτών ιατρών, οδοντιάτρων καθώς και των φαρμακοποιών, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες και να συµβάλλουν στην επιδηµιολογική επιτήρηση, τον έλεγχο εφαρµογής των µέτρων και κυρίως στην προστασία της Δημόσιας Υγείας”.

Αυτό σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σε επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, την οποία απευθύνει επίσης στο Γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κι ακόμα στον υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη, όπως και προς τους Ιατρικούς, Οδοντιατρικούς και Φαρμακευτικούς συλλόγους της Περιφέρειας.

Την επιστολή του περιφερειάρχη μπορείτε να την δείτε εδώ.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Μαϊος 2021 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Τόλμησε ο Νίκας να αμφισβητήσει τον Υπουργό τον Κικίλια.
    Ε....βρε μόλις κατέβει ο Μητσοτάκης κάτω στα μέρη μας τι έχει να ακούσει ο μπαρμπα-Νίκας. Νίκα θα καταπιείς τη γλώσσα σου τότε. Το αμίλητο νερό θα πιείς.

  • ΔΩΣΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.!!!!
    ΔΩΣΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.!!!! Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατσε μπαρμπα νικα μη βιαζεσαι..περιμενε να εμβολιαστουν ολοι οι υπουργοι ,βολευτες και παρατρεχαμενοι και μετα νταξει να ουμε εχει ο θεος,τωρα εαν εσυ και ο διαμαντοπουλος ζητατε το αυτονοητο...να κατσετε να περιμενετε...να κολησουν οι οδοντιατροι και ενας ασυπτωματικος οδοντιατρος να κολησει αλλους 30 μεχρι να το καταλαβει ,,οι 30 αλλους 100 και παει λεγοντας ..ειδικα σε μια πολη σαν τη δικη μας ενας ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ετσι και κολησει ειναι σαν ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ...θα σας το εξηγησει ο κ.διαμαντοπουλος που ειναι και εξερετικα καταρτισμενος καθοτι και ο ιδιος υπηρξε οδοντιατρος!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...