Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αποκλειστική συνέντευξη του Τάσου Τζανή στο «Καλημέρα»: «Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο είναι τυχερό που έχει τη βοήθεια από Βλάση και Κοντοζαμάνη»

Η αποκλειστική συνέντευξη του Τάσου Τζανή στο «Καλημέρα»: «Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο είναι τυχερό που έχει τη βοήθεια από Βλάση και Κοντοζαμάνη»

Μία αποκλειστική συνέντευξη στην Έλλη Αρτοπούλου, για το «Καλημέρα Αρκαδία», παραχώρησε ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης και έδωσε απαντήσεις για μία σειρά από κρίσιμα θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο.

Ο κ. Τζανής μιλά σπάνια δημοσίως σε ΜΜΕ και υπό αυτή την έννοια έχει ιδιαίτερη αξία η τηλεοπτική παρουσία στο www.kalimera-arkadia.gr.

Για την πανδημία και το Νοσοκομείο | Το αποτέλεσμα για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο μέχρι στιγμής είναι άκρως ικανοποιητικό. Μέσα σε ένα χρόνο ήρθαν 107 άτομα ως προσωπικό συν 17 γιατροί. Δημιουργήσαμε άμεσα τμήμα covid, είναι απομονωμένο και στελεχωμένο και έχει 14 κλίνες. Οι εργαζόμενοι στο τμήμα covid είναι ήρωες.

Για τις νέες προσλήψεις ιατρών και τη βοήθεια Βλάση - Κοντοζαμάνη | Ως Αρκαδία και ως Παναρκαδικό, πρέπει να αισθανόμαστε πολύ τυχεροί. Αναφέρομαι στους δύο Αρκάδες πολιτικοί, ο ένας είναι ο κ. Κοντοζαμάνης που είναι αναπληρωτής υπουργός και ο κ. Βλάσης ο οποίος είναι Υφυπουργός Εξωτερικών. Αμφότεροι μοχθούν και νοιάζομαι για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Ευχαριστούμε πολύ και τους δύο. Ο κ. Βλάσης είναι ιατρός, έχει υπηρετήσει στο Νοσοκομείο και αντιλαμβάνεται τα προβλήματα του Νοσοκομείου, ενώ ο κ. Κοντοζαμάνης ανελλιπώς συνδράμει για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Για τους Αρκάδες της Αμερικής | Οι Παναρκάδες της Αμερικής έχουν συνδράμει σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ θα μας αποστέλλουν 100 τηλεοράσεις για τα δωμάτια των ασθενών.

Για τη βοήθεια της Περιφέρειας | Μέσω ΕΣΠΑ ενταχθήκαμε για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό με προϋπολογισμό πάνω από 1.000.000 ευρώ. Επιπλέον, η περιφέρεια μας έχει δωρίσει το μηχάνημα pcr για άμεσα αποτελέσματα στα μοριακά τεστ.

Για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης | Θα υπάρξει μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων ενώ ενισχύεται το οικολογικό αποτύπωμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Εμβολιασμοί | Μέχρι τώρα έχουν γίνει περίπου 3.000 εμβολιασμοί. Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας μας έχει συγχαρεί διότι μέχρι στιγμής κυλά χωρίς προβλήματα αυτή η διαδικασία. Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι πολύ σημαντικό να εμβολιαστεί. Έχω κάνει προσωπικά και τις δύο δόσεις εμβολίων και δεν είχα καμία παρενέργεια.

4 σχόλια

  • Θωρακισμένο Νοσοκομείο
    Θωρακισμένο Νοσοκομείο Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει γίνει σοβαρή δουλειά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Αυτό που πρέπει να μάς απασχολεί είναι το Νοσοκομείο να αναβαθμιστεί και να θωρακιστεί; Διαφωνεί κανείς ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση η μείωση των οφειλών ή η πρόσληψη με μόνιμους γιατρούς;
    Συγχαρητήρια στον Διοικητή.

  • 1
    1 Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μονο για κοντοζαμανη θα θελετε οχι για τον αλλον.....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 10:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αθλιότης ! Ο Πασόκος διοικητής του Νοσοκομείου Τζανής .....γλείφει τον Πασοκογενή Βλάση ! Κύριοι , ντροπή ! Ο υπουργός Υγείας κ Κοντοζαμάνης προσλαμβάνει και διορίζει 813 γιατρούς στο ΕΣΥ σε όλη τη χώρα .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Πω πω σάλια!!!
    Καμιά αξιοπρέπεια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...