Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μήνυμα αγωνίας από Τζιούμη για τα αυξημένα κρούσματα στην περιοχή μας: "Ως δήμαρχος και ως γιατρός παρακαλώ για μαζική άμυνα και υπευθυνότητα"

Μήνυμα αγωνίας από Τζιούμη για τα αυξημένα κρούσματα στην περιοχή μας: "Ως δήμαρχος και ως γιατρός παρακαλώ για μαζική άμυνα και υπευθυνότητα"
Σε μήνυμα, για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, προχώρησε, την Παρασκευή (19/2/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.
Ειδικότερα, αναφέρει: "Τα κρούσματα του κορωνοιού αυξάνονται ραγδαία και στον τόπο μας. Σχολεία κλείνουν, καταστήματα κατεβάζουν ρολά, οι φορείς πολλαπλασιάζονται, οι αριθμοί απειλούν με κόκκινο...
Όλοι, γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, πώς να προστατεύσουμε εαυτούς και αλλήλους... Είναι η ώρα ύψιστου κοινωνικού χρέους. Πιστεύω σε σας, ως δήμαρχος και ως γιατρός θερμά παρακαλώ για μαζική άμυνα, για υπευθυνότητα, για αγώνα σωτηρίας.
Η ώρα της Αρκαδίας, η ώρα της Τρίπολης, η ώρα της προσωπικής στάσης.

4 σχόλια

  • Δν σου λέω
    Δν σου λέω Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι έτσι περιμένετε να μπούμε στις κόκκινες περιοχές και μετά κλειστε μας. Και τα σχολεία νταξ μωρέ σιγα θα παραμείνουν ανοιχτά να έχουμε και άλλα κρούσματα. Ααα και τέλος να μας λέτε σωστά τα κρούσματα και όχι ότι θέλετε

  • Ντένια
    Ντένια Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 04:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλενα σε απασχολεί το πόσο πιάνει έξω. Και θέλεις την αστυνομία. Να υποθέσω πως είσαι σίγουρη πως δεν πιάνει μέσα. Να υποθέσω επίσης πως δεν θέλεις την αστυνομία μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ ας πούμε.

  • Α
    Α Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΡΑΜΙΔΕΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟ ΤΑΦΟ.....
    ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΩΣΤΑ..

  • Έλενα
    Έλενα Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή δυστυχώς ο Έλληνας θέλει βούρδουλα, ας βγει η αστυνομία στην πλατεία Πετρινού όπου γίνονται καθημερινά πηγαδάκια και μάλιστα μη φορώντας οι περισσότεροι μάσκες. Ας πέσουν πρόστιμα. Αλλά το μόνο που κανουν ειναι να πηγαινουν σε καφέ και εστίαση για ελεγχους μασκας. Ο κόσμος έξω δεν πιάνει φαίνεται.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...