Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γεωργία Παναγοπούλου για Θανάζη Ουζουνίδη: "Ο άνθρωπος της προσφοράς, o άνθρωπος του καθήκοντος, που 'έπεσε όρθιος' στο λειτούργημα ..."

Γεωργία Παναγοπούλου για Θανάζη Ουζουνίδη: "Ο άνθρωπος της προσφοράς, o άνθρωπος του καθήκοντος, που 'έπεσε όρθιος' στο λειτούργημα ..."
Για την απώλεια του ιατρού Θανάση Ουζουνίδη, η Παιδίατρος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Γεωργία Παναγοπούλου, έγραψε: "Θανάσης Ουζουνίδης....ο επιστήμονας, ο γιατρός Πνευμονολόγος με καταγωγή από τον Έβρο. Ο άνθρωπος της προσφοράς, ό ανθρωπος του καθήκοντος, που 'έπεσε όρθιος' στο λειτούργημα... Ο Άνθρωπος για τον άνθρωπο... Αυτός που αγάπησε την Αρκαδία και αγκάλιασε τους Αρκάδες... και τώρα τον δέχεται φιλόξενα το ιερό της Αρκαδίας χώμα...
Καλό ταξίδι Θανάση.... Ας έχει παρηγοριά η Οικογένεια που ξαφνικά αφήνεις... θα σε θυμόμαστε και όλοι εμείς, ως τον εξαίρετο γιατρό μας, το φιλότιμο και πολύτιμο εργάτη της Υγείας στο Παναρκαδικό μας Νοσοκομείο..."

1 σχόλιο

  • αγνωστος
    αγνωστος Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΊΑ Η ΣΩΤΗΡΊΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΝΟΣ ΚΕΜΗΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΣΚΟΊΝΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΝΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΕΜΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...