Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης για το σκληρό lockdown στην Αρκαδία: "Κατανοώ απολύτως την κόπωση των συμπατριωτών. Χρειάζεται να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή. Θα βγούμε νικητές"!

Βλάσης για το σκληρό lockdown στην Αρκαδία: "Κατανοώ απολύτως την κόπωση των συμπατριωτών. Χρειάζεται να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή. Θα βγούμε νικητές"!

Πρώτη μέρα του μήνα, με την Αρκαδία σε αυστηρό lockdown. Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα για φως στην άκρη του τούνελ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Καλό μήνα σε όλους!

Μπήκαμε στον πρώτο μήνα της Άνοιξης εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας, που βρίσκεται στην κορύφωσή του πιέζοντας συνεχώς το σύστημα υγείας της χώρας. Η Αρκαδία μας συνεχίζει να βρίσκεται σε αυστηρό lockdown και αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Βλέπουμε, όμως, επιτέλους φως στο τούνελ!

Με την εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος κερδίζουμε μέρα με τη μέρα τη μάχη με την πανδημία και θωρακίζουμε τη δημόσια υγεία της χώρας μας. Πλέον βγαίνουμε από αυτό το δύσκολο μονοπάτι. Κατανοώ απολύτως την κόπωση των συμπατριωτών μου και συμμερίζομαι το άγχος και τους προβληματισμούς τους για τις επιπτώσεις της κατάστασης αυτής. Κανείς μας δεν θέλει να βλέπει κλειστά τα σχολεία και τα καταστήματα, κανείς δεν θέλει να μένει μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα και να θέτει σε «αναστολή» την καθημερινότητά του.
Χρειάζεται να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή τηρώντας τις οδηγίες των ειδικών προκειμένου να ξεπεράσουμε κι αυτό το τελευταίο εμπόδιο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα αφήνοντας πίσω μας δια παντός την περιπέτεια του κορωνοϊού. Η Πατρίδα μας και ιδιαίτερα η Αρκαδία έχουν εξάλλου ξεπεράσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν. Όπως και τότε έτσι και τώρα θα βγούμε νικητές!"

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    κυριε βολευτη μας..δυστυχωσς μιλατε για υπομονη 2 ταχυτητων ..τη δικη σας και του λαου...η δευτερη εχει ρεταρει εδω και καιρο..κλεισε ανοιξε ξανακλεισε κτλ..αποτελεσμα 0..αποτυχια και τιποτα αλλο απο του αριστους της μητσοτακιαδας..!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάει και το καννις του Μητσοτακη που πηγε πρωτος πρωτος να εμβολιάσει.. Πλέμπα της Αρκαδίας δες ποιος σε εκπροσωπεί

  • POLITIS
    POLITIS Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 14:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...