Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λιγνάδης | Ο λόγος που μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Τμήμα της Τρίπολης – Γύρισε στις φυλακές – Πότε θα βγει από την καραντίνα!

Λιγνάδης | Ο λόγος που μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Τμήμα της Τρίπολης – Γύρισε στις φυλακές – Πότε θα βγει από την καραντίνα!

Στο κατάστημα κράτησης της Τρίπολης βρίσκεται προφυλακισμένος, από την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι (26/2/2021), ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή, υποβλήθηκε σε έλεγχο για covid, προέκυψε ότι είναι αρνητικός, όμως, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, παρέμεινε σε καραντίνα – μαζί με άλλους δύο κρατούμενους- για την πρώτη εβδομάδα παραμονής του στις φυλακές της Τρίπολης.

Το μεσημέρι της Τρίτης (2/3/2021), ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία», συχνά ακολουθείται αυτή η διαδικασία με νέους κρατούμενους των φυλακών της Τρίπολης, οι οποίοι υποβάλλονται σε σχετική εξέταση.

Αυτό άλλωστε έχει συμβεί κατά το παρελθόν και με πολλούς άλλους κρατούμενους των φυλακών.

Στην προκειμένη περίπτωση, υπήρχε και άλλος λόγος που αφορούσε μια συνταγογράφηση η οποία για εγκριθεί έπρεπε ο καηγορούμενος να περάσει από το ψυχιατρικό τομέα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Με την ολοκλήρωση της εξέτασης, επέστρεψε στις φυλακές της Τρίπολης και παρέμεινε σε καραντίνα.

Στις φυλακές γίνονται τεστ covid κάθε Πέμπτη, επομένως εφόσον είναι ξανά αρνητικό το δείγμα του, τότε θα μεταφερθεί σε κανονικό κελί, όπου θα συνυπάρχει με σχεδόν άλλους 20 συγκρατούμενούς του.

Ουσιαστικά, οι φυλακές έχουν πέντε μεγάλα δωμάτια – «κελιά» με διώροφες κουκέτες, όπου σε κάθε δωμάτια υπάρχουν 20 και κάποιες φορές και παραπάνω από 20 κρατούμενοι.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...