Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ντροπή σας! Ο 58χρονος τυγχάνει να ήταν ΠΑΤΕΡΑΣ μου και “έφυγε” από καρκίνο του πνεύμονα»

«Ντροπή σας! Ο 58χρονος τυγχάνει να ήταν ΠΑΤΕΡΑΣ μου και “έφυγε” από καρκίνο του πνεύμονα»

Η είδηση έχει ως εξής: Το πρωί της Κυριακής 07 Μαρτίου, ένας άνδρας 58 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στην κλινική covid του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από την διοίκηση του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του 58χρονου ήταν ήδη πολύ επιβαρυμένη καθώς έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα και δυστυχώς κατέληξε από καρδιακή ανεπάρκεια στις 07:50.

Η είδηση του θανάτου του 58χρονου, παρουσιάστηκε από την πλειοψηφία των ΜΜΕ (ανάμεσά τους και το Daynight.gr) ως η κατάληξη ενός ασθενή που ναι μεν προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, χωρίς όμως να αποσιωπάται η ύπαρξη του υποκείμενου νοσήματος. 

 
 

Ωστόσο, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από χρήστες που θεωρούν ότι αποδόθηκε ως αιτία θανάτου ο κορονοϊός και όχι το υποκείμενο νόσημα.

Αντιδράσεις οι οποίες εντάθηκαν μετά το σχόλιο που έκανε η κόρη του 58χρονου κάτω από την είδηση η οποία δημοσιεύτηκε στη σελίδα του facebook γνωστού ειδησεογραφικού site της Κρήτης. 

Συγκεκριμένα, στο σχόλιό της αφήνει αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε η είδηση, αναφέροντας πως η κατάσταση της υγείας του πατέρα της ήταν πολύ επιβαρυμένη καθώς ουσιαστικά «πάλευε» εδώ και ενάμιση χρόνο με τον καρκίνο.

«Ο 58χρονος επειδή τυγχάνει να ήταν ΠΑΤΕΡΑΣ μου εφυγε από μικρόκυτταρικο καρκινο του πνεύμονα έπειτα απο 1μιση χρόνο μάχης… Το μόνο που έχω να πω ειναι ντροπη!!», αναγράφεται στο εν λόγω σχόλιο, το οποίο μπορείτε να δείτε στην εικόνα που ακολουθεί.

Το Daynight.gr, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια σε συγγενείς και φίλους του αποθανόντος, και ευχόμαστε ολόψυχα να βρουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν την τεράστια απώλεια.

Φωτογραφία αρχείου

https://www.daynight.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...