Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρώτη μέρα για τα self tests στα φαρμακεία της Αρκαδίας! (vd)

Πρώτη μέρα για τα self tests στα φαρμακεία της Αρκαδίας! (vd)

Πρώτη μέρα η 8η Απριλίου 2021 για τη διανομή των self tests σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και πολλοί ήταν που έσπευσαν στα φαρμακεία για να τα προμηθευτούν στην Αρκαδία.

Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας, Βασιλική Φράγκου, είπε ότι τα self tests αποτελούν «το όπλο ιχνηλάτησης του ασυμπτωματικού πληθυσμού. Για να εμποδίσουμε τη διασπορά, για να μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε, για να μπορέσει να λειτουργήσει η οικονομία για να μπορέσουμε και εμείς να αισθανθούμε άνθρωποι». Σε ό,τι αφορά τις ελλείψεις, η κυρία Φράγκου υπογράμμισε το γεγονός ότι εξακολουθούν να υπάρχουν φαρμακεία τα οποία ακόμα δεν έχουν παραλάβει self tests όπως είναι εκείνο των Τροπαίων λέγοντας πως «μία προχειρότητα υπήρξε.»

Έπειτα, αναφέρθηκε και στα σχόλια του κυρίου Γεωργιάδη απαντώντας ότι «δεν είμαστε ούτε μίζεροι, ούτε γκρινιάρηδες. Αυτά είναι δικά τους λάθη» ενώ έκλεισε λέγοντας «εύχομαι να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους μας».

Στην συνέχεια, ο κύριος Αντώνης Γεωργακόπουλος, φαρμακοποιός, μίλησε και για το πώς κύλησε η πρώτη μέρα. Πιο αναλυτικά, μίλησε για το ζήτημα των συσκευασιών που προέκυψε τονίζοντας το γεγονός ότι αυτό δεν τους απέτρεψε από το να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Ταυτόχρονα θέλησε να επισημάνει και το γεγονός ότι «κανείς δεν φεύγει από το φαρμακείο δίχως να γίνει επίδειξη», αλλά εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους τα self tests γίνονται αποκλειστικά στο σπίτι και όχι στο χώρο του φαρμακείου.

Ο κύριος Γεωργακόπουλος, κλείνοντας, αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα των self tests ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά για την πλατφόρμα «είναι εξαιρετική».

Β.Γ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...