Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Επιτυχημένη η πρώτη καισαρική τομή σε έγκυο με covid – Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό! (εικόνες)

Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Επιτυχημένη η πρώτη καισαρική τομή σε έγκυο με covid – Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό! (εικόνες)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη καισαρική τομή σε έγκυο με κορωνοϊό στο Παναρκαδικό νοσοκομείο.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» έχει όλες τις λεπτομέρειες!

Η ευτυχισμένη μητέρα περίμενε το δεύτερο παιδί της και μια μέρα πριν την προγραμματισμένη καισαρική διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Η επέμβαση έγινε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (22/4/2021) από τους μαιευτήρες κυρίους Κουτσούλη Δημήτριο και Κασίμη Χαρίλαο, ενώ αναισθησιολόγος ήταν ο κύριος Μαδιανός.

Ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από το προσωπικό των λοιμώξεων, το προσωπικό του χειρουργείου και τόσο από τις μαίες όσο και από τον παιδίατρο κύριο Μαυρουδή που παρέλαβε το νεογνό το οποίο είναι αγοράκι και χαίρει άκρας υγείας!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους διότι απέδειξαν ότι και στις πιο αντίξοες συνθήκες το Παναρκαδικό νοσοκομείο δύναται να προσφέρει τα μέγιστα στη μάχη κατά της πανδημίας.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

13 σχόλια

  • Unknown
    Unknown Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Unoknow Ναι έχει γίνει..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 09:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ιδιώτες ιατρούς του ΕΣΥ και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως τα πέντε λεπτά δημοσιότητας θα αποδεικνύονται πάντα πολύ λίγα για την προώθηση του έργου τους.

  • unoknow
    unoknow Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Φυσιολογικος τοκετος με γυναικα με κορονοιο εχει γινει στο νοσοκομειο;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίμα 14 Εδώ τα ενδονοσοκομειακα μικρόβια κάνουν πάρτι,οι ελειψη ειδικοτήτων,το ότι
    τις εφημερίες τις ξελασπώνουν οι επικουρικοί για να το παίζουν οι μεγαλοεπιστήμονες ευεργέτες μεγαλοστελέχη, πανεπιστημιακοί με τα χέρια στις τσέπες και όταν τους ρωτήσεις να σου δώσουν μια απαντηση αδιαφορούν, αλλά στο κοινωνικό σύνολο της πόλης την πληροφορία την έχουν διαδόσει πρώτοι απ'όλους αυτό δυστυχώς δείχνει το επίπεδο του καθενός. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι επιστήμονες τους οποίους διακατέχει πρώτα απ'όλα ο όρκος του Ιπποκράτη και η αξιοπρέπεια.Το ότι το Παναρκαδικό αναλαμβάνει όλα τα περιστατικά αυτό θα έλεγα και εγώ αλλά με την μόνη διαφορά σε συνεργασία με τριτοβάθμια Νοσοκομεία των μεγάλων πόλεων και με τοπικά ιδιωτικά ιατρεία.
    Όσο αφορά την ανάληψη όλων των ειδών περιστατικών τέτοιου είδους ανάληψη με ξένα.κάκαλα.....κάνω και εγώ!!!
    Όταν κάποια στιγμή αποφασήσουν και ΘΕΛΗΣΟΥΝ φυσικά κάποιοι μεγαλοπαράγοντες του πλυντηρίου αυτού να το αναβαθμίσουν τότε θα μιλήσουμε διαφορετικά και εκ του αποτελέσματος.

  • Unknown
    Unknown Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίμα 14 Αν δεν παίνεψεις το σπίτι σου να πέσει να σε πλακώσει... Βαθμός αντικειμενικότητας ΜΗΔΕΝ.. Ο Νοών Νοείται.. Όσο για τα μυστήρια ευτυχώς για μένα δυστυχώς για ορισμένους είναι το επάγγελμά μου... Καλό βράδυ!

  • ΛΙΜΑ 14
    ΛΙΜΑ 14 Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΨΑΞΕ ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΥΣΗΣ ΤΟ ΚΟΥΙΖ.

  • λιμα 14
    λιμα 14 Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    unknown ψαξε λιγο και θα ΛΥΣΗΣ και αυτο το μυστηριο.

  • Unknown
    Unknown Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίμα 14 Πως γίνεται να αναλαμβάνουν όλων των ειδών τα περιστατικά εφόσον έχουν διώξει έγκυες γυναίκες θετικές χωρίς συμπτώματα με την κοιλιά στο στόμα άρον άρον χωρίς λόγο και αιτία μόνο και μόνο επειδή φοβήθηκαν να μην γεμίσει το νοσοκομείο κορονοϊο;;; Τώρα τι άλλαξε;; Δεν φοβούνται πια;;
    Και όσο για τους εξαίρετους επιστήμονες δεν αντιλέγω για ορισμένους ναι είναι!

  • Unknown
    Unknown Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίμα 14 Πως γίνεται να αναλαμβάνουν όλων των ειδών τα περιστατικά εφόσον έχουν διώξει έγκυες γυναίκες θετικές χωρίς συμπτώματα με την κοιλιά στο στόμα άρον άρον χωρίς λόγο και αιτία μόνο και μόνο επειδή φοβήθηκαν να μην γεμίσει το νοσοκομείο κορονοϊο;;; Τώρα τι άλλαξε;; Δεν φοβούνται πια;;

  • Unknown
    Unknown Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίμα 14 Πως γίνεται να αναλαμβάνουν όλων των ειδών περιστατικά εφόσον έχουν διώξει έγκυες γυναίκες θετικές χωρίς συμπτώματα άρον άρον με την κοιλιά στο στόμα χωρίς λόγο και αιτία μόνο και μόνο επειδή φοβήθηκαν να μην γεμίσει το νοσοκομείο κορονοϊο;;;; Τώρα ξαφνικά τι άλλαξε, δεν φοβούνται;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!!!

  • Λίμα 14
    Λίμα 14 Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παναρκαδικο αναλαμβάνη όλων των ειδών τα περιστατικά διότι έχει εξαίρετους επιστήμονες. Μόνο λίγο να σοβαρεύτουν μια με δύο μαιες και να μην μπερδεύονται στα πόδια των γιατρών.

  • Unknown
    Unknown Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια για το προσωπικό αλλά από πότε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης αναλαμβάνει τόσο "σοβαρές" καταστάσεις;; Άλλες μανούλες με covid χωρίς συμπτώματα τις έδιωχναν άρον άρον για νοσοκομεία αναφοράς, με την δικαιολογία να μην γεμίσει το νοσοκομείο κορονοϊο και με αποτέλεσμα να τους μαυρίσουν αυτήν την υπέροχη στιγμή της ζωής τους...
    Όσο για τον κύριο Κουτσούλη είναι ένας εξαίρετος γιατρός!!!
    Να τους ζήσει το μωράκι!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...