Menu
RSS
Πέμπτη, 15/01/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Διαμαντόπουλος: "Ανησυχητικά τα κρούσματα στα σχολεία - Οφείλονται κυρίως σε οικογενειακή μετάδοση" (vd)

Διαμαντόπουλος: "Ανησυχητικά τα κρούσματα στα σχολεία - Οφείλονται κυρίως σε οικογενειακή μετάδοση" (vd)

Μια βελτίωση των ποσοστών κρουσμάτων Covid-19 στην Αρκαδία εντοπίζεται, το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείσς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Βασίλη Διαμαντόπουλο.

Ωστόσο, αρκετά ανησυχητικό είναι ότι υπάρχουν ευρήματα από κρούσματα στα σχολεία, που κυρίως οφείλεται σε οικογενειακή μετάδοση. Οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Περιφέρειας αγγίζουν τους 59, με τους 21 να νοσηλεύονται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Τέλος, ο κ. Διαμαντόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιδημιολογική εικόνα που επικρατεί στους υπόλοιπους νόμους της Περιφέρειας, υπογραμμίζοντας οτι πρέπει ακόμα να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...