Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπουδαία προσφορά από τον συμπατριώτη μας Πρόεδρο της Isoplus κ. Γιώργο Κωτσιόπουλο στο ΕΚΑΒ Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)

Σπουδαία προσφορά από τον συμπατριώτη μας Πρόεδρο της Isoplus κ. Γιώργο Κωτσιόπουλο στο ΕΚΑΒ Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)

Τελετή παράδοσης – παραλαβής συσκευής θωρακικών συμπιέσεων E6CPR της Amoul, που αποτελεί δωρεά του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας Isoplus κ. Γιώργου Κωτσιόπουλου στο ΕΚΑΒ Τρίπολης.

Πρόκειται για ένα σημαντικό μηχάνημα που παίζει σπουδαίο ρόλο στη διάσωση ενός ασθενούς. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ρομποτάκι που δίνει λύση στους διασώστες και τους γιατρούς για να παρακολουθούν από το μόνιτορ που εξελίσσεται η πορεία υγείας του ασθενούς.

Ο κ. Κωτσιόπουλος που έλκει την καταγωγή του από την Αρκαδία εξέφρασε τη χαρά του που η Isoplus προσφέρει αυτό το μηχάνημα και ευχήθηκε να είναι αχρείαστο. «Για μένα η ουσία είναι ότι έρχομαι μετά από πολλά χρόνια εδώ που έχω μεγαλώσει και να προσφέρω κάτι με όλη μου την καρδιά στον κάθε πολίτη».

Χαρούμενος για την εκδήλωση αυτή δήλωσε ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τάσος Τζανής, ο οποίος είπε ότι «όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, είναι από την Αρκαδία. Κι εγώ είμαι από τις Δαβιές, όπως και οι δύο Αντιπρόεδροι του ΕΚΑΒ (Παναγιώτης Κουτσούμπελης και Μιχάλης Αγρανιώτης) και ο κ. Κωτσιόπουλος. Συγχαίρω τον κ. Κωτσιόπουλο για αυτή την προσφορά διότι γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνουν δωρεές από διάφορους εθελοντές, κυρίως Αρκάδες. Χωρίς τη βοήθειά τους, δεν θα είχαν γίνει».

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαγός μίλησε για τον άνθρωπο και συμμαθητή Γιώργο Κωτσιόπουλο, που είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που έχει επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη και τιμά την Τρίπολη. “Είναι τιμή και για εμένα διότι εκπροσωπώ τον Δήμαρχο και εργαζόμουν στο Νοσοκομείο. Σε ευχαριστούμε.»

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...