Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Γιατί έκανα τη δεύτερη δόση» - Τι λέει στους αντιεμβολιαστές ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο (vd)

«Γιατί έκανα τη δεύτερη δόση» - Τι λέει στους αντιεμβολιαστές ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο (vd)

Ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου σημειώνοντας ότι η επιθυμία της γυναίκας του ήταν να μη γίνει η περίπτωσή της σημαία των αντιεμβολιαστών. 

«Η γυναίκα μου ήταν υπέρμαχος του εμβολιασμού, έκανα τη δεύτερη δόση χθες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαλλάσσει τις ευθύνες που υπάρχουν για τον θάνατό της, γιατί αν είχε γίνει με περισσότερη προσοχή ο εμβολιασμός της, εγώ δε θα είχα χάσει τη σύζυγό μου και το πρόγραμμα εμβολιασμού δε θα είχε δεχτεί τόσο μεγάλο πλήγμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κρυοβρυσανάκης. Όπως είπε, δε θα έπρεπε να χορηγείται το εμβόλιο της AstraZeneca σε ηλικίες κάτω των 60 ετών.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έκανε τη δεύτερη δόση με άλλο εμβόλιο (Pfizer), γιατί είχε εμφανίσει και κάποιες παρενέργειες με την πρώτη δόση του AstraZeneca, όπως εξανθήματα, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. 

«Μου είχε πει και η ίδια όταν ενημερωθήκαμε κι επίσημα ότι υπήρχε το σύνδρομο με τις θρομβώσεις, ως παρενέργεια του εμβολίου της AstraZeneca, ότι η περίπτωσή της δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών», επισήμανε. 

Την είδηση για την πρόθεσή του να εμβολιαστεί έκανε γνωστή γιατρός του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας στο Ηράκλειο Κρήτης με ανάρτησή του στο facebook.

Πηγή: ethnos.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...