Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το τελευταίο "αντίο" στον 15χρονο Ηλία | Συγγενής: «Δεν ξέρω αν είναι το εμβόλιο ή κάτι άλλο, όμως, όποιος φταίει, να υποστεί τις συνέπειες» (vd)

Το τελευταίο "αντίο" στον 15χρονο Ηλία | Συγγενής: «Δεν ξέρω αν είναι το εμβόλιο ή κάτι άλλο, όμως, όποιος φταίει, να υποστεί τις συνέπειες» (vd)

Το τελευταίο «αντίο» στον 15χρονο Ηλία Γεωργακόπουλο είπαν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Τετάρτης (15/9/2021) στο χωριό Μαντέικα.

Ο 15χρονος Ηλίας άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα, κάτω από αδιευκρίνιστη αιτία, μέσα στο σπίτι του.

Στην εξόδιο ακολουθία βαθιά θλίψη, αλλά και πολλά ερωτηματικά για το θάνατο του παιδιού.

Ο αδελφός του, Νίκος Γεωργακόπουλος μίλησε στο arcadialive.gr και μεταξύ άλλων, είπε: «Ο αδερφός μου ήταν πολύ δυνατό παιδί, ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα. Ώσπου με αυτά που γίνονταν και στο σχολείο που έλεγαν με το εμβόλιο, την Παρασκευή είχε πάει σε έναν παιδίατρο για να το εξετάσει και να κάνει το εμβόλιό του. Το εξέτασε και απ’ ότι λέει δεν του βρήκε τίποτα. Όταν όμως μου απαντήσαν από το πόρισμα που βγήκε, μου είπαν άλλα.

Πάει την Παρασκευή κάνει το εμβόλιό του, έρχεται στο σπίτι και ήταν μια χαρά. Είπε μόνο ότι τον πονάει λίγο το χέρι του, όταν το ακουμπούσε. Την Κυριακή έπαιζε, έφτιαξε την τσάντα του, έκανε το τεστ του για το σχολείο και βγήκε αρνητικό. Πήγε και ξάπλωσε. Το πρωί πήγε η αδερφή μου να τον ξυπνήσει και ήταν νεκρός.

Αυτά που ακούγονται περί πνευμονίας, δεν ισχύουν.

Απ΄ ότι έμαθα, του είχε πει ένας φίλος του ότι είχε κολλήσει και του είπε να το κάνει. Τον φόβισε λίγο ο φίλος του, φοβήθηκε και από αυτά που έλεγαν στην τηλεόραση.»

Επίσης, συγγενής του Ηλία, με δάκρυα είπε ότι «δεν ξέρω αν είναι το εμβόλιο ή κάτι άλλο, όμως όποιος φταίει θέλω -για την ψυχή του παιδιού- να υποστεί τις συνέπειες.»

 

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Κεντρική φωτογραφία - βίντεο | https://www.arcadialive.gr/

3 σχόλια

  • Νοσηλευτρια
    Νοσηλευτρια Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 13:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμεις θα ξυπνησουμε ..αλλσ και εσεις πρεπει να αλλαξετε πλευρο!!.. κανετε την προπαγανδα σας... πανω σε ενα τραγικο γεγονος!!!..ντροπη σας..Αισχος!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

  • Αριστείδης
    Αριστείδης Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Συλλυπητήρια στην οικογένεια . Αν το παιδί ΔΕΝ πήγαινε φέτος σχολείο θα το είχαν στην αγκαλιά τους. Το παιδί αυτό θυσιάστηκε όμως για να μάθουμε ΕΜΕΙΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...