Σε δομές του ψυχιατρικού τομέα ο αναπληρωτής διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (εικόνες)

Ο αναπληρωτής διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Κυριάκος Διαμαντάκος επισκέφθηκε ορισμένες από τις δομές του Ψυχιατρικού τομέα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, συγκεκριμένα το Οικοτροφείο Αριάδνη, το Οικοτροφείο Ιώς, τον Ξενώνα Λευκοθέα, και τον Ξενώνα Β'.
"Κατά την επίσκεψη μου αυτή είχα την χαρά να συναντήσω φιλοξενούμενους των δομών και να δω τους χώρους που αυτοί διαβιούν καθώς και να συνομιλήσω με τους εργαζομένους για ζητήματα που τους απασχολούν.
Τους ευχαρίστησα για το δύσκολο έργο που επιτελούν, θα είμαι σε επαφή μαζί τους σε μία συνεχή προσπάθεια βελτίωσης." τονίζει σε ανακοίνωσή του.
Σχετικά Άρθρα
- Πρόταση για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Τυρού»
- Τέμπη - Ασλανίδης: "Η φυσική θέση του Καραμανλή είναι στην φυλακή" (vd)
- Μονή Καλτεζών | Το πρόγραμμα της Πανηγύρεως της Ανακομιδής και Μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικόλαου
- Στις 17 Μαΐου ο Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»
- Σύλληψη 61χρονου στην Αρκαδία - Τι ναρκωτικά βρέθηκαν στην κατοχή του