Ερυθρός Σταυρός | Υγειονομική κάλυψη στο Skiritida Run από τα Περιφερειακά Τμήματα Τρίπολης και Πάτρας

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, κατόπιν προσκλήσεως της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, που σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και εγκρίσεως από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιο Αυγερινό, πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ημιμαραθώνιος ¨ Skiritida Run 2023 ¨ που περιλάμβανε :
Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21,1 χλμ ενηλίκων
Αγώνας δρόμου ενηλίκων 5 χλμ ενηλίκων και
Αγώνας για παιδιά 1 χλμ
Δυναμική ήταν η παρουσία των Εθελοντών του Τομέα Υγείας και μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Πολύτιμη και ιδιαίτερα σημαντική η συνδρομή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Πάτρας, με την παρουσία της Διευθύντριας του κας Αγγελικής Γιαννακοπούλου, στελεχών και Εθελοντών του τμήματος, που συνέβαλαν στην υγειονομική κάλυψη του αγώνα και αντιμετώπισαν με ασφάλεια όλα τα περιστατικά. Μετά το πέρας του αγώνα, σε ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι Action 24, έγινε επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από την Νοσηλεύτρια του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πάτρας κ. Χριστίνα Δήμα.
Ταυτόχρονα, είχε στηθεί περίπτερο ενημέρωσης και διανομής έντυπου ενημερωτικού υλικού για το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού.
Σχετικά Άρθρα
- 1ος και αήττητος ο Τριανταφύλλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο MASTERS του Wilson Tennis Tour 2025 – Συμβόλαιο με τη Wilson για τον νεαρό αθλητη!
- Γεραπετρίτης: Είμαι «Φιλέλληνας» - Τι άλλο θα ακούσουμε;
- Κόντρα Φλωρίδη – Ζωής: «Έχετε υπερασπιστεί βιαστή», «Λέτε ψέματα»
- «Εν αναμονή κατηγορούμενος» ο Μητσοτάκης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!
- Η ανδρική ομάδα του Κορακοβουνίου επιστρέφει στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο!