Το "ευχαριστώ" της οικογένειας Σμυρνιώτη στο προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου
Ανακοίνωση
Ευχαριστούμε θερμά το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου που όποτε χρειάστηκε κατά την διάρκεια της πολυετούς περιπέτειας της υγείας της μητέρας μας Μαρίας Σμυρνιώτη ήταν δίπλα της.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό της Χειρουργικής Κλινικής που τις τελευταίες σαράντα περίπου μέρες της νοσηλείας της νυχθημερόν προσπάθησε για το καλύτερο.
Τέλος, ένα ξεχωριστό και μεγάλο "ευχαριστώ" στον Χειρουργό κ. Λεωνίδα Λαμπρόπουλο που με τις συνεχείς προσπάθειές του της εξασφάλισε ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης τα τελευταία δύο και πλέον έτη.
Θα σας είμαστε πάντα ευγνώμονες!!!
Οικογένειες Γιάννη & Μιχάλη Σμυρνιώτη
Σχετικά Άρθρα
- Τσιάρας: Νέο κάλεσμα για διάλογο – Περιθώρια παρεμβάσεων σε κόστος παραγωγής, ενέργεια, καύσιμα στην αντλία και ΕΛΓΑ - Αποφασίζουν οι αγρότες
- Ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο μουσικό ταξίδι από τα "Λυρικά Σύνολα" στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης (εικόνες - βίντεο)
- Η Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου Μονή Παναγίας Κολοκοτρώνη
- «Το παλιό μπλε στολίδι» | Ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση την Τρίτη (16.12.2025) στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο!
- ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια των Χριστουγέννων






