Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Αλέξης Κούγιας
Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.
O γιος του και η κόρη του, Μαρία και Χρίστος Κούγια, αναφέρουν:
«Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του πατέρα μας, επιβεβαιώνουμε ότι πράγματι η κατάσταση του είναι πολύ κρίσιμη το τελευταίο διάστημα χωρίς να δώσουμε παραπάνω λεπτομέρειες. Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας και να μην μας πιέζετε να κάνουμε δηλώσεις επί του θέματος στην τηλεόραση».
«Περιμένουμε έστω και τώρα σε αυτές τις δύσκολες ώρες να δείξετε σεβασμό στην οικογένειά μας και στα κοντινά πρόσωπα του πατέρα μας», προσθέτουν.
Η ανακοίνωση των παιδιών του
Όπως γνωστοποίησαν τα παιδιά του:

Tags:
Αλέξης Κούγιας,Σχετικά Άρθρα
- "Λιβάδια Ποσειδωνίας" στις θάλασσες της Κυνουρίας | Στην περιβαλλοντική οργάνωση iSea η χαρτογράφηση από το Αρκαδικό Χωριό ως τον Άγιο Γεώργιο Πουλίθρων
- Αστέρας για Δημοσθένη: "Στήριξε με αφοσίωση και συνέπεια την ομάδα μας ως ενεργός φίλαθλος και εμπράκτως στο διάστημα που ήταν Δήμαρχος"
- ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Νέο δρομολόγιο κάθε Κυριακή "Αθήνα - Τρίπολη" - Αλλαγές για Ναύπλιο και Πάτρα
- Κώστας Βλάσης | Ο Αρκάς Υφυπουργός Παιδείας στο alfavita.gr: "Όραμα, συνέργεια και προοπτική στη νέα σελίδα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης"
- Η ΝΟΔΕ Αρκαδίας αποχαιρετά τον Δημοσθένη Σωτηρόπουλο





