Θλίψη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για την απώλεια του Σωτήρη Τερζή ...
Έφυγε από τη ζωή ο νοσηλευτής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Σωτήρης Τερζής, ένας άνθρωπος που μπορεί να μην έφερε τον τυπικό τίτλο του Νοσηλευτή, υπήρξε όμως στην πράξη φροντιστής πάνω από τους τίτλους και τις τυπικές διακρίσεις.
Ο Γιώργος Τσάπαλος έγραψε ... "Δεν έφερνε τον τυπικό τίτλο του Νοσηλευτή αλλά υπήρξε ένας φροντιστής πάνω από τους τίτλους. Μία μορφή στο Νοσοκομείο με μεγάλη συμβολή όπου και εάν εργάστηκε. Και για όσους η σχέση μας δεν ήταν μόνο συναδελφική, έφυγε ένα κομμάτι από τη ζωή μας".
Η φωτογραφία αναρτήθηκε σε ομάδα φίλων του Νοσοκομείου από τον Γιώργο Παπασταματάκη, ως ένας ακόμη φόρος τιμής στη μνήμη ενός ανθρώπου που άφησε πίσω του φίλους, συναδέλφους και ανθρώπους που θα τον θυμούνται με σεβασμό και αγάπη.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Τζιούμης για το άλσος Αγίου Γεωργίου: «Ακατανόητη η απόφαση να μη δοθεί η εξαίρεση για τις εκδηλώσεις στο θέατρο - Κάναμε ό,τι μας ζητήθηκε για την πυρασφάλεια»
- Πότε θα παραμείνουν κλειστά το Μουσείο Κοσμά και ο Πύργος Τσικαλιώτη στο Λεωνίδιο
- Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ | Διάκριση στην καλοκαιρινή ημερίδα του Ομίλου Πνευματικών Αθλημάτων Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης
- Τρίπολη | Τι θα ζήσουμε σήμερα στη «Λευκή Νύχτα»! (vd)
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)






