Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκινημένη η Γιαννούλα Γκουντάνη στην τελετή βράβευσης για τη δωρεά στο Νοσοκομείο! (vd)

Συγκινημένη η Γιαννούλα Γκουντάνη στην τελετή βράβευσης για τη δωρεά στο Νοσοκομείο! (vd)
Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, κατά τη διάρκεια της βράβευσης της, για τη μεγάλη δωρεά που έκανε, ώστε να δημιουργηθεί Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.
Η τελετή βράβευσης έγινε το πρωί του Σαββάτου, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου, υπό την παρουσία του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, ο οποίος εξήρε την προσφορά της κυρίας Γκουντάνη και φυσικά τόνισε ότι έχει απόλυτο δίκιο στο αίτημά της για πλήρη στελέχωση του εργαστηρίου.
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, για την τιμή που μου κάνετε. Η δική μου βράβευση είναι ο σεβασμός στο πρόσωπό μου και οι δωρεές μου να έχουν αντίκρισμα, για να βοηθήσω όλο τον κόσμο που υποφέρω» είπε με συγκίνηση η ίδια, όταν ανέβηκε στο βήμα..
Ιδιαιτέρως, ευχαρίστησε τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κ. Χρυσό και όλους τους γιατρούς, τους δικηγόρους της, σε Αυστραλία και Ελλάδα, που στάθηκαν στο πλευρό της και την αντιπρόσωπο της, κυρία Σούλα Αντωνοπούλου.
Πάντως, κάποια στιγμή, πολύ λογικά και ανθρώπινα, η κυρία Γκουντάνη, εξέφρασε το παράπονο ότι «η ταλαιπωρία μου βάστηξε τρία χρόνια» μέχρι να ολοκληρωθεί η δωρεά της …
Μετά τη βράβευση από τον αναπληρωτή Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Πονηράκο Βενετσάνο, εκ μέρους του Καρδιολογικού τμήματος, δόθηκε μία πλακέτα από τον ιατρό κ. Χρυσό.
Την κυρία Γκουντάνη τίμησε εκ μέρους του ΙΣΑ, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, Βασίλης Ψυχογυιός.
Τέλος, εκ μέρους του προσωπικού του Νοσοκομείου και αγιογράφος, ο κ. Κούρος της έκανε δώρο μία αγιογραφία, την εικόνα τηςΑγίας Ξενίας, προστάτιδας των καρδιοπαθών.
Δείτε εικόνες και βίντεο.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...