Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλη δωρεά από τον Αρκάδα εφοπλιστή Αθ. Μαρτίνο στο Κέντρο Υγείας Άστρους!

Μεγάλη δωρεά από τον Αρκάδα εφοπλιστή Αθ. Μαρτίνο στο Κέντρο Υγείας Άστρους!

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε χθες την παραλαβή της δωρεάς του συστήματος ψηφιακής ακτινογραφίας AGFA Computed Radiography τύπου CR10-X ,για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Άστρους και συναντήσαμε την διευθύντρια του Κ.Υ Άστρους ,κ.Πηγή Περδικάκη ,για να μας ενημερώσει για αυτό το ευχάριστο νέο.

Την δωρεά αυτή την έκανε ο κ.Αθανάσιος Μαρτίνος ,από την ΑΜΚΕ Πολιτιστικού & Κοινωφελούς έργου «ΑΙΓΕΑΣ». Ο αγαπητός κ.Μαρτίνος που αγαπάει την περιοχή μας, καθώς είναι και φίλος του συντοπίτη μας Βασίλη Κοντοζαμάνη που συνέβαλε στα μέγιστα και τον ευχαριστούμε,για απόκτηση του ψηφιακού συστήματος ακτινογραφίας, που το είχαμε μεγάλη ανάγκη. Να σημειώσουμε ότι ο κ.Μαρτίνος,έχει κάνει και την δωρεά του νέου γηπέδου μπάσκετ στο «Κουτρί» του Αγιάννη.

Όπως ενημερωθήκαμε και από το τεχνικό της εταιρείας που εκπαίδευσε το προσωπικό,με την απόκτηση του νέου σύγχρονου μηχανήματος ,επιτυγχάνεται  η έγκυρη και ακριβής απεικόνιση πλέον στη διάγνωση των ακτινογραφιών,η άμεση παράδοση,μειώνεται η ακτινοβολία στις περισσότερες περιπτώσεις και προστατεύεται το περιβάλλον, από την μη χρήση των βλαβερών χημικών ουσιών.

Ακόμη, όπως ενημερωθήκαμε από την κ.Περδικάκη,για την σωστή και ολοκληρωμένη λειτουργία του συστήματος, απαιτούνται να αποκτηθούν 2 UPS για την περίπτωση διακοπής του ρεύματος και ένα κλιματιστικό ,για να υπάρχει σταθερή θερμοκρασία στο χώρο λειτουργίας του μηχανήματος.

Πιστεύουμε ότι ο Σύλλογος φίλων Κ.Υ Άστρους ,που έχει αποδείξει εμπράκτως ότι άμεσα επιλύει και συμβάλει στα μέγιστα στην καλή λειτουργία του Κ.Υ, θα ανταποκριθεί μαζί  με την βοήθεια όλων μας και σε αυτή την ανάγκη.

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ, για το astros-kynourianews.gr: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

https://www.astros-kynourianews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...