Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καθηγήτρια Βυζαντινής Τέχνης από την Αμερική έμεινε εντυπωσιασμένη με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Καθηγήτρια Βυζαντινής Τέχνης από την Αμερική έμεινε εντυπωσιασμένη με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Τη Δευτέρα 25-6-18 επισκέφτηκε το Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης η Καθηγήτρια Βυζαντινής Τέχνης στην Ελληνική Έδρα στο University of California στο Los Angeles, Dr. Sharon Gerstel, η οποία ενημερώθηκε από το Διοικητή του Νοσοκομείου για τη λειτουργία, το σχεδιασμό και τα προβλήματα του Νοσοκομείου καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να υποστηριχθεί ο Νοσοκομείο στην πορεία αναβάθμισής του. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τους χώρους του Νοσοκομείου και μίλησε με ασθενείς και το προσωπικό.

Η Dr. Gerstel έμεινε εντυπωσιασμένη από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις εντυπώσεις της στους ομογενείς μας, καθώς και το ότι διαπίστωσε με τα μάτια της τη λειτουργικότητα και την χρησιμότητα εξοπλισμού τον οποίον έχουν δωρίσει ομογενείς στο Νοσοκομείο. 

Στη συνέχεια, η ίδια έγραψε, στον προσωπικό της λογαριασμό, ότι ήταν καταπληκτική εμπειρία η επίσκεψη της στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και υπογράμμισε ότι η δουλειά που γίνεται στο Νοσοκομείο είναι εξαιρετική.

Έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τα καθαρά δωμάτια, από τον τρόπο που αντιμετωπ΄ζιονταν οι ασθενείς, από τους γιατρούς και τον εξοπλισμούς.

«Ελπίζω ο κ. Τομαράς, ο οποίος έχει ένα σαφές όραμα για τις εγκαταστάσεις, να επισκεφθεί σύντομα τη νότια Καλιφόρνια και σίγουρα θα ήμουν ευτυχής να μιλήσω με ανθρώπους στην κοινότητα για το νοσοκομείο» έγραψε.

36223743 10156395273074882 7658528164578066432 n

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...