Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κέντρο Υγείας Άστρους | Παραμένει η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου - Με Ι.Χ. και περιπολικά αντιμετωπίζονται τα περιστατικά!

Κέντρο Υγείας Άστρους | Παραμένει η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου - Με Ι.Χ. και περιπολικά αντιμετωπίζονται τα περιστατικά!

Το πολύ σοβαρό ζήτημα της έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους, που βρίσκεται στην πλέον τουριστική περιοχή της παραθαλάσσιας Αρκαδίας, παραμένει άλυτο.

Ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους, θέλοντας να προχωρήσει σε κάποιες επισημάνσεις, αναφέρει... "Επειδή το θέμα που μαστίζει την περιοχή μας, δηλαδή η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου, διαιωνίζεται και πήρε άλλες διαστάσεις, μετά το συμβάν του Σαββάτου και το ανώνυμο πανό, που τοποθετήθηκε σε κεντρικό σημείο του Παραλίου Άστρους, δημιουργώντας αρνητικές απόψεις, σχόλια και συμπεριφορές προς τον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους και τους εργαζόμενους σε αυτό, κρίνουμε ότι πρέπει να ενημερώσουμε τα εξής:

Ο Σύλλογος Φίλων και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άστρους δίνουν το παρών σε κάθε ανάγκη των πολιτών, είτε μονίμων κατοίκων, είτε παραθεριστών με τα όποια μέσα διαθέτουν, υπερβάλλοντας πολλές φορές τον εαυτό τους.
Οι όποιες υλικές ανάγκες εντός Νοσοκομείου καλύπτονται από τον Σύλλογο Φίλων ακόμα και από όλους τους εργαζόμενους σε αυτό.
Επίσης, εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε ως Σύλλογος, με την συγκέντρωση υπογραφών, να κινητοποιήσουμε την πολιτεία να κάνει προσλήψεις σε οδηγούς ασθενοφόρου, λόγω του ότι, ο Δήμος μας, είναι τουριστικό θέρετρο με ραγδαία ανάπτυξη.
Έως τώρα η άμεση αντιμετώπιση των περιστατικών που προκύπτουν, από τους εφημερεύοντες γιατρούς και νοσηλευτές, που τις περισσότερες φορές, σπεύδουν είτε με δικά τους οχήματα, είτε με της αστυνομίας, έχουν αποτρέψει τα χειρότερα.
Κρίνουμε λοιπόν, ως άδικη, οποιαδήποτε αρνητική συμπεριφορά και σχόλια προς τα άτομα που απαρτίζουν τόσο τον Σύλλογο αλλά κυρίως το δυναμικό του Κέντρου Υγείας Άστρους.
Εμείς θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας το έργο που έχουμε αναλάβει και ζητάμε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε."

1 σχόλιο

  • aueos
    aueos Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή υπάρχει γιατρός για το ασθενοφόρο και λείπει ο οδηγός ή αν βρεθεί ο οδηγός θα ψάχνουμε μετά και για γιατρό;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...