Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ: "Υπάρχουν τρεις οδηγοί ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Άστρους. Γιατί κάποιοι κινδυνολογούν;"

Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ: "Υπάρχουν τρεις οδηγοί ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Άστρους. Γιατί κάποιοι κινδυνολογούν;"

Για το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με τους οδηγούς ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Άστρους, πήρε θέση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας.

Γράφει: "Χθες μέσα στο σκοτάδι της ανωνυμίας κάποιοι στο Άστρος Κυνουρίας της Αρκαδίας επιχείρησαν να παίξουν με την υγεία των κατοίκων και των παραθεριστών!
Αναρτήσανε πανό με τον κίνδυνο που συνεπάγεται από την έλλειψη οδηγού των ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας!
Η αλήθεια είναι πως στο Κ.Υ του Άστρους υπηρετούν τρεις οδηγοί και υπάρχουν τρία ασθενοφόρα, υπέρ αρκετοί για να καλύπτουν τις ανάγκες της περιοχής σύμφωνα με τον μέσο όρο όλων των Κ.Υ της χώρας μας!
Ας μας εξηγήσουν οι ανώνυμοι, που μόνο με τούτη τη κυβέρνηση ανησυχούν για την υγεία των κατοίκων και των παραθεριστών, πόσοι οδηγοί θα έπρεπε να υπάρχουν σε ένα Κ.Υ με αυτή την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και με βάση τα άλλα Κ.Υ που είναι και ποιο απομακρυσμένα από το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης???
Τώρα αν η κα διευθύντρια του Κ.Υ Άστρους επέλεξε να δώσει άδεια σε οδηγό, μέσα στην αιχμή της τουριστικής περιόδου της περιοχής, αυτό μόνο η ίδια μπορεί να μας το εξηγήσει, εάν και εφόσον κάτι τέτοιο ισχύει!!!"

9 σχόλια

  • Γιάννης Παπαγεωργίου
    Γιάννης Παπαγεωργίου Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 08:15 Σύνδεσμος σχολίου

    "Δημήτρη" μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα και πάλι σχολιάζεις με μπουρδες! Δεν κάνω με κανεναν Γραμματέα παρέα ούτε καν με Βο(υ)λευτές όπως εσυ

  • δημητρης
    δημητρης Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε Γιαννάκη το τερμάτισες. Ετσι οπως μας τα λες καθε μερα υπάρχουν δυο ασθενοφόρα και τρεις οδηγοί!! Κανενας δεν λεει οτι οι οδηγοι δεν δινουν τον καλύτερο εαυτο τους αλλα δυστυχως δεν φτανουν.Επιζω να μην κανεις παρεα με τον γραμματέα!!!!

  • Γιάννης Παπαγεωργίου
    Γιάννης Παπαγεωργίου Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 11:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ "ΕΠΩΝΥΜΟΙ" ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ! ΚΑΙ ΑΣΥΕΝΟΦΟΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ 2 ΟΔΗΓΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΟΣ

  • aueos
    aueos Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα οχηματα για να κανουν τη δουλεια τους πρεπει πρωτα να εχουν γιατρούς και μετα οδηγους αλοιως οι οδηγοι θα παιζουν ταβλι ...

  • john
    john Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Γράφονται ακόμα άρθρα για να αναστηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ; Πώς γίνεται 90 βάρδιες (μαζί με το ΣΚ) το μήνα να καλύπτονται από 3 άτομα; Ρεπό δεν θα πάρουν; ούτε άδεια; ούτε θα αρρωστήσουν; Και τι πάει να πει 1 οδηγός βάρδια !!!!! με τόσο τουρισμό εποχιακό σαφώς ανά βάρδια θα έπρεπε να υπηρετούν 2 οδηγοί για να καλύπτουν τα περιστατικά τους καλοκαιρινούς μήνες !!! Ένα σύστημα υγείας που αποδίδει στους πολίτες του τις μηνιαίες κρατήσεις για περίθαλψη που μας κάνουν το μήνα θα έπρεπε αξιοπρεπώς να εξασφαλίζει τη μεταφορά του πολίτη σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας άμεσα και όχι με δανεικούς οδηγούς ή με βοήθεια από άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα. Βέβαια επί ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη αυτά είναι ψιλά γράμματα !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 13:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή Τάσο ο κάθε οδηγός έχει το δικό του αυτοκίνητο και δουλεύει 24 ώρες τη μέρα;
    Μας κοροϊδεύεις;
    Το ελάχιστο είναι 12 άτομα προσωπικό γι αυτά τα 3 ασθενοφόρα.

  • maikferlas
    maikferlas Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 12:53 Σύνδεσμος σχολίου

    O συγκεκριμένος γραμματέας μάλλον είναι άσχετος με αυτό το θεμα και κακώς εκτίθεται. Για να εχουμε πληρη εικοσιτετράωρη κάλυψη ενος Κ.Υ. χρειάζονται τουλαχιστον τέσσερις οδηγοι μιας και καθενας τους εργάζεται οκτώ ώρες και η ημερα εχει τρεις βάρδιες .Και φυσικα εννοείται οτι δεν μπορει ενας εργαζόμενος να δουλέψει 30 η 31 σερι ημερες αρα χρειαζεται στα ρεπό του να αντικαθίσταται .Οσο για τα τρια ασθενοφόρα μαλλον ειναι "μεθυσμένος" απο την επιτυχή διακυβέρνηση του συριζα αλλιώς δεν δικαιολογείται. Tην διευθύντρια είναι αναξιος να την σχολιαζει.

  • Νικητας Παπαιωαννου - Αιγινα
    Νικητας Παπαιωαννου - Αιγινα Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 10:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Προτεινω να προχωρησουμε σε ....αδελφοποιηση των πολεων μας, που εχουμε το ιδιο προβλημα σε ελλειψεις οδηγων ασθενοφορου...... Καλημερα απο Αιγινα.... Στις 10 Μαρτιου βαρια τραυματιας τροχαιου χαροπαλευε στην ασφαλτο μια ωρα περιπου μεχρι να βρεθει ιδιωτικο ασθενοφορο να μεταφερθει στο κεντρο υγειας της αιγινας..... Το ασθενοφορο του κεντρου υγειας αιγινας δεν μπορουσε να κινηθει, ελλειψει οδηγου. Λειπουν δυο οδηγοι για να καλυφθουν ολες οι βαρδιες..... Η ανωτερω ανακοινωση του γραμματεα του Συριζα Αστρους, ειναι η αποθεωση του πολιτικου αμοραλισμου. Η επικληση απο τον γραμματεα της οικονομικης καταστασης, χωρις να μπαινουν καποια ορια, αφηνει περιθωρια ασυδοσιας. Στην προκειμενη περιπτωση το οριο ειναι η προστασια της ανθρωπινης ζωης. Αν μιλουσαμε για συνταξεις για παραδειγμα, μπορει ο καθενας μας να εχει διαφορετικη αποψη για την οικονομικη συγκυρια. Το να αργοπεθαινεις στην ασφαλτο ειναι πολιτικος αμοραλισμος να γινεται επικληση της οικονομικης συγκυριας. Το οριο ειναι η προστασια της ανθρωπινης ζωης.... Κατω απο αυτο δεν υπαρχει κατι αλλο, περαν του θανατου κ. Γραμματεα.

  • ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...