Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νοσοκομείο Καλαμάτας | Νέα δωρεά από την καπνοβιομηχανία "Καρέλιας"!

Νοσοκομείο Καλαμάτας | Νέα δωρεά από την καπνοβιομηχανία "Καρέλιας"!

Παρελήφθησαν σήμερα Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 στο Νοσοκομείο Καλαμάτας οι 18 νέες πολυθρόνες αιμοκάθαρσης δωρεά της Καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. Η δωρεά αυτή είχε ανακοινωθεί από την Διοίκηση το προηγούμενο διάστημα και σήμερα βάση χρονοδιαγράμματος ολοκληρώνεται.

Οι νέες πολυθρόνες αιμοκάθαρσης, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση νέου συστήματος επεξεργασίας νερού στα τέλη του επόμενου μήνα και την προμήθεια 20 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης –έργα ενταγμένα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων συνολικού προϋπολογισμού 450.000€- αλλά και την προκήρυξη μίας (1) θέσης νεφρολόγου επιμελητή Β΄ τους επόμενους μήνες, αναβαθμίζουν ουσιαστικά τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Καλαμάτας και την καθιστούν ικανή να αυξήσει των αριθμό των εξυπηρετούμενων  ασθενών νεφροπαθών.

Με αφορμή την σημερινή παραλαβή των 18 πολυθρόνων αιμοκάθαρσης ο Αρκάς Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να εκφράσω για πολλοστή φορά τις βαθιές μου ευχαριστίες προς την Καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ που για ακόμη μια φορά στέκεται αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να αναβαθμίσουμε το Νοσοκομείο Καλαμάτας και να το καταστήσουμε Υγειονομικό Κέντρο στη Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μέσα από ένα πλέγμα ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού που ολοκληρώνονται το επόμενο διάστημα θα είμαστε σε θέση πέρα από τις παρεχόμενες ποιοτικές υπηρεσίες υγείας να εξυπηρετούμε και μεγαλύτερο αριθμό ασθενών. Η Μεσσηνία το έχει ανάγκη αυτό μιας και είμαστε ένας κατ’ εξοχήν τουριστικός Νομός. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας για τον μεγάλο αγώνα που δίνουν καθημερινά όπως επίσης και το Τμήμα Βιοϊατρικής για την ωρίμανση και υλοποίηση των προτάσεων προκειμένου το Νοσοκομείο μας να διαθέτει μια σύγχρονη και δυναμική Μονάδα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...