Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εθελοντές γιατροί εμβολιάζουν τα προσφυγόπουλα σε Παναρκαδικό νοσοκομείο και ΙΚΑ (εικόνες)

Εθελοντές γιατροί εμβολιάζουν τα προσφυγόπουλα σε Παναρκαδικό νοσοκομείο και ΙΚΑ (εικόνες)
Σε εξέλιξη ο δεύτερος κύκλος εμβολιασμού των παιδιών των προσφύγων στην Τρίπολη... Συνεχίζεται η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού των παιδιών των προσφύγων που μένουν πλέον στην Τρίπολη. Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο Παναρκαδικό νοσοκομείο βρέθηκαν 35 παιδιά με την συνοδεία των γονιών τους, προκειμένου να συμμετέχουν στον δεύτερο κύκλο εμβολιασμών.
Τα παιδιά – από νεογέννητα μέχρι 16 ετών - που μένουν πλέον με τις οικογένειες τους στην πόλη της Τρίπολης, αρχικά εμβολιάστηκαν σε δυο φάσεις στα τέλη Ιουλίου (30 -31/07) για μηνιγγίτιδα, ηπατίτιδα και για όλες τις κλασσικές περιπτώσεις που αντιμετωπίζουν οι πληθυσμοί αυτής της ηλικίας, ακολούθησε σήμερα ο επόμενος κύκλος εμβολιασμών, ενώ η εκστρατεία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να εμβολιαστούν και τα 150 παιδιά. Η ροή των εμβολιασμών είναι ικανοποιητική με την υγεία όλων των παιδιών να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, χωρίς να έχει καταγραφεί κάποιο σοβαρό περιστατικό μέχρι σήμερα. Στην όλη προσπάθεια που γίνεται άξια αναφοράς είναι η εθελοντική συμμετοχή παιδίατρων, οι οποίοι και αναλαμβάνουν τον εμβολιασμό των παιδιών. Σήμερα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο βρέθηκαν η κα.Παπαντωνίου,η κα.Καρώνη και η κα.Μπρούντζου, ενώ τους εμβολιασμούς, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, ανέλαβαν η κα.Παπαζαφειροπούλου, η κα.Σιάμπου και ο κ.Παπαδημητρίου. Από το ΙΚΑ συμμετείχαν οι κα. Γιαννοπούλου και ο κ.Ιωαννίδης. Με χαμόγελα οι γιατροί υποδέχτηκαν τα παιδιά και παρά τα αναμενόμενα κλάματα στη θέα των ενέσεων, κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία το έργο τους, επιτελόντας το καθήκον της προστασίας της δημόσιας υγείας, με την πλήρη και έγκαιρη κάλυψη των αναγκών υγείας των προσφύγων. Οι εμβολιασμοί γίνονται στο ΙΚΑ και στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, όπου και συνταγογραφούνται τα εμβόλια, για να μην επιβαρύνονται οικονομικά οι πρόσφυγες. Δείτε το φωτογραφικό υλικό που κατέγραψε η κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης: εμβολιασμοί προσφυγόπουλων στην Τρίπολη

Τόνια Μεγρέμη

 www.drt915.gr 

4 σχόλια

  • Παντελής
    Παντελής Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν το φυσιολογικό γίνεται είδηση!

  • Γ. Παναγιωτόπουλος
    Γ. Παναγιωτόπουλος Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 09:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ πρώτος έτρεξες να νοικιάσεις το σπίτι σου μόλις ανακοινώθηκαν οι αφίξεις έτσι??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 06:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Στις φωτογραφίες βλέπουμε τους χριστιανούς μετανάστες από την Συριά, που μας έφερε ο Μήτσος,, που φορούν τις γνήσιες χριστιανικές μαντίλες!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Στις φωτογραφίες είναι και η αγαπητή μας Βασιλική Παπαντώνη!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...