Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ασθενοφόρο – δωρεά στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας | Αποφασίστηκε να δοθεί στην 6η ΥΠΕ για να μπορέσει να κυκλοφορήσει!

Ασθενοφόρο – δωρεά στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας | Αποφασίστηκε να δοθεί στην 6η ΥΠΕ για να μπορέσει να κυκλοφορήσει!

© www.kalimera-arkadia.gr

Στο πρόβλημα που προέκυψε με το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας, ο πρώην Δήμαρχος της περιοχής και επιχειρηματίας Αναστάσιος Βλάχος προχώρησε στις αρχές του 2017 σε μία δωρεά που έδινε οριστική λύση στο ζήτημα αυτό.

Συγκεκριμένα, έκανε μία δωρεά ενός νοσοκομειακού αυτοκινήτου (ασθενοφόρου) 4Χ4 μάρκας VOLKSWAGEN – VW T4 DIESEL – ΑΡ. ΠΛΑΙΣΙΟΥ WV2ZZZ7HΖ8Η105709 από την Εταιρεία Α. ΒΛΑΧΟΣ ΑΕ με αποκλειστικό σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου και του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Γορτυνίας έκανε αποδεκτή τη δωρεά, όμως έκτοτε το θέμα «κόλλησε» αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν έδωσε άδεια κυκλοφορίας για το ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα (Σχεδόν δύο χρόνια μετά!) το θέμα να παραμένει σε εκκρεμότητα.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας, ο Πρόεδρος κ. Μέγας ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια έχει αποσταλεί αίτημα με την σύμφωνη γνώμη και του δωρητή κ. Α. Βλάχου, για την παραχώρηση του οχήματος στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Γιαννόπουλος απαντώντας σε σχόλια σχετικά με την αναμονή υλοποίησης του σκοπού της δωρεάς, αναφέρθηκε στις περιπτώσεις άλλων Δήμων που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, υπενθύμισε ότι από την αρχική συζήτηση είχε επισημανθεί η ανάγκη συνεργασίας του Δήμου με τους αρμόδιους φορείς καθώς και στην αλληλογραφία που έχει γίνει και ότι το Υπουργείο δεν έχει αποφανθεί μετά την εισήγηση του αρμοδίου τμήματος της Α.Δ.Π.Δ.Ε.Ι.

Αυτό που τελικά αποφασίστηκε ομόφωνα είναι η δωρεά του ασθενοφόρου οχήματος ιδιοκτησίας του Δήμου Γορτυνίας μάρκας VOLKSWAGEN – VW T4 DIESEL – ΑΡ. ΠΛΑΙΣΙΟΥ WV2ZZZ7HΖ8Η105709 στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Γορτυνίας. Το Δ.Σ. εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο Γορτυνίας να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την μεταβίβαση του οχήματος για την εκπλήρωση του σκοπού του δωρητή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ασθενοφόρο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...