Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η φωτογραφία - ντοκουμέντο με τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Η φωτογραφία - ντοκουμέντο με τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Μία σπάνια φωτογραφία, από το τέλος της δεκαετίας του 1980, ανάρτησε στο διαδίκτυο ο Θανάσης Σιαβρακάς. Πρόκειται για μία εικόνα με τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά, όταν είχε επισκεφθεί τότε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Ο Γ. Γεννηματάς διετέλεσε Υπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από το 1984 ως το 1987. Στη φωτογραφία διακρίνεται σε χειραψία με τον επίσης αείμνηστο Τάσο Σεχιώτη, ενώ δίπλα τους είναι ο πρώην Δήμαρχος Αλέκος Κοτσιάνης και ο πρώην Νομάρχης Γρηγόρης Νιώτης.

Ο Θανάσης Σιαβρακάς γράφει: "Από αριστερά ο τότε Νομάρχης Αρκαδίας Γρηγ.Νιώτης, ο μετέπειτα δήμαρχος Τρίπολης Αλέξ. Κοτσιάνης, ο αείμνηστος υπουργός της κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου, Τάσος Σεχιώτης και ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς καταξιωμένος Έλληνας πολιτικός, φλογερός πατριώτης και εν δύναμή ηγέτης της μετά Ανδρέα εποχής! Ο πρόωρος χαμός του όμως άλλαξε τους συσχετισμούς σε βάρος των πατριωτικών δυνάμεων του κινήματος! Τα αποτελέσματα του θανάτου Γ.Γεννηματά και αρκετά αργότερα του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου αφαίρεσε από την Ελλάδα την ύπαρξη δύο μεγάλων ηγετικών πατριωτικών προσωπικοτήτων που αν ζούσαν το πιθανό ήταν να είχαν αποτρέψει την πορεία της χώρας αρχικά στο λεγόμενο εκσυγχρονισμό του Σημίτη που άνοιξε το δρόμο στις καταστροφικές για την Ελλάδα μνημονιακές κατοχικές κυβερνήσεις 2010-2019!"

Η φωτογραφία είναι από το δημοσιογραφικό προσωπικό αρχείο του Θανάση Σιαβρακά.

3 σχόλια

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο γορτύνιος πιθανον να ειναι διορισμενος απο το πασοκ σε καμια δεκο μετα το 81 γι αυτο φαινεται κολακας

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Για ποια αξία και πολιτικο μέγεθος ομιλεί ο προηγούμενος σχολιαστής??για τον άνθρωπο που διόρισε άνευ διαγωνισμού και αναξιοκρατικά την κόρη του στην εθνική τράπεζα και η οποία διαρκώς ήταν αποσπασμένη στα γραφεία του πολιτικού τους φορέα.

  • Γορτύνιος
    Γορτύνιος Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλες εποχές , άλλες Αξίες, άλλα πολιτικά μεγέθη !!!!!! Συγκρίσεις με το σήμερα .............................. δεκτές !!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...