Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παραδείσια Μεγαλόπολης | Κληροδότημα παραχώρησε επ' αόριστον δωρεάν ακίνητο για τη στέγαση του Περιφερειακού Ιατρείου!

Παραδείσια Μεγαλόπολης | Κληροδότημα παραχώρησε επ' αόριστον δωρεάν ακίνητο για τη στέγαση του Περιφερειακού Ιατρείου!

Την αποδοχή, με ευχαρίστηση, της παράτασης παραχώρησης, κατά χρήση χωρίς αντάλλαγμα, χώρου εμβαδού 35 τ.μ. σε κτίριο ιδιοκτησίας Κληροδοτήματος Γ.Δ. Πετρόπουλου, εντός του Δ.Δ. Παραδεισίων του Δήμου Μεγαλόπολης, για όσο χρονικό διάστημα επιβάλουν οι οικονομικές συνθήκες και επιτρέπουν οι ανάγκες χρήσης του χώρου από το Κληροδότημα προβλέπει απόφαση του Διοικητή της 6η Υγειονονική Περιφερειας Παναγιώτη Νικολόπουλου.

Η παραχώρηση γίνεται με αποκλειστικό σκοπό τη στέγαση και λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Παραδεισίων Αρκαδίας, ευθύνης του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης αρμοδιότητας 6ης ΥΠΕ.

Η 6η Υ.ΠΕ. θα κάνει καλή και επιμελή χρήση του παραχωρούμενου χώρου και θα καλύπτει όλες τις δαπάνες καθαριότητας και συντήρησης του χώρου και θα επιβαρύνεται με τους λογαριασμούς τηλεπικοινωνιακών τελών για την λειτουργία του Π.Ι. Παραδεισίων, για το ως άνω χρονικό διάστημα.

Η εν λόγω παραχώρηση θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή εκ μέρους των δύο (2) μερών της σχετικής σύμβασης χρησιδανείου του παραχωρούμενου χώρου και της διευθέτησης όλων των απαραίτητων ενεργειών εκ μέρους του Δήμου Μεγαλόπολης.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...