Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τη νέα ψυχιατρική πτέρυγα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας (vd)

Τη νέα ψυχιατρική πτέρυγα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας (vd)

Στην Τρίπολη βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, για να επισκεφτεί τη νέα ψυχιατρική πτέρυγα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί επίσημα.

Ο κ. Ξανθός επισκέφτηκε αρχικά το κέντρο ψυχικής υγείας που λειτουργεί σε χώρο από το ταχυδρομείο της Τρίπολης και στη συνέχεια βρέθηκε στο χώρο της νέας ψυχιατρικής πτέρυγας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Τομάρα, τον υποδιοικητή και τον Βουλευτή Αρκαδίας Γιώργο Παπαηλιού.

Ο Υπουργός συνομίλησε με το προσωπικό της ψυχιατρικής πτέρυγας, ξεναγήθηκε στους χώρους και σε δηλώσεις του έκανε λόγο για επανεκκίνηση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης και σημείωσε πως οι ασθενείς θα έχουν πλέον πιο ανθρώπινες συνθήκες, ενώ δίνεται τέλος στην ασυλική ψυχιατρική.

Κατόπιν, απαντώντας σε ερωτήσεις ανέφερε πως θα γίνουν σταδιακά προσλήψεις, βάσει του 4ετούς σχεδίου της Κυβέρνησης και της ενίσχυσης των δημόσιων δομών.

Από τη δική του πλευρά ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου τόνισε μεταξύ άλλων πως το παλιό κτίριο πλέον δίνεται στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ανακοίνωσε επίσημα την λειτουργία της Νοσηλευτικής Σχολής στην Τρίπολη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με τις δηλώσεις του κ.Ξανθού και του κ.Τομάρα.

Πηγή - www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...