Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κλείστε τα Ανατολικά σύνορα … Χθες. Κυβερνητικό, Brain washing ή αλλιώς πλύση εγκεφάλου

Κλείστε τα Ανατολικά σύνορα … Χθες. Κυβερνητικό, Brain washing ή αλλιώς πλύση εγκεφάλου

Τον τελευταίο καιρό οι Έλληνες  ζούν,  μια χωρίς προηγούμενο συστηματική και επίμονη προπαγάνδα από την κυβέρνηση και καθοδηγούμενα  ΜΜΕ  που σκοπό έχουν, με περίσσια τέχνη, να μας κάνουν μια βίαιη κατήχηση στην παγκοσμιοποίηση  υπό την στενή παρακολούθηση τών γερμανών και τών Βρυξελών,  και να μας αναγκάσουν να εγκαταλείψουμε βασικές  πολιτικές, κοινωνικές, πατριωτικές  και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις μας.   Πολιορκητικός κριός μεταξύ των άλλων είναι καί ή άναρχος εισροή  μεταναστευτικών ροών  από την Ανατολία με τον σουλτάνο Ερτογάν να ανοίγει κατά το δοκούν την κάνουλα  τον πάσης φύσεως μεταναστών προς την Ελλάδα.  Η άναρχη και χωρίς όρια  μεταναστευτική πολιτική  (άλλα έλεγε πριν τις εκλογές)  της κυβέρνησης και η πρόθεση με περίσσιο τσαμπουκά να δημιουργήσει κλειστά κέντρα φιλοξενίας χωρίς την σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινωνιών, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και επιτάξεις που οδήγησαν τα ΜΑΤ σε πετροπόλεμους μολότοφ, πυροβολισμούς, δακρυγόνα απόπειρες  λυντσαρίσματος αστυνομικών και βιαιοπραγίες, από αστυνομικούς  κατά των κατοίκων των ακριτικών νησιών μας οδήγησε σε πρωτοφανείς  για τον Ελληνικό λαό καταστάσεις που θυμίζουν αδελφοκτόνο πόλεμο.

Η Αποχώρηση των ΜΑΤ  και του ηττημένου κυβερνητικού τσαμπουκά στρέφετε πλέον στην απόπειρα της κυβέρνησης και του φιλικού της τύπου (Brain washing )στο να πείσει τους νησιώτες  ότι αυτοί  θα ευθύνονται για την όποια κακοτυχία θα τους προκύψει, εάν δεν στηρίξουν την κυβέρνηση. Να πιστέψουν  οι νησιώτες  ότι το σύστημα που τούς κυβερνά γνωρίζει καλύτερα από αυτούς  τα προβλήματά τους. Να πιστέψουν οι νησιώτες οτι τα κλειστά κέντρα φιλοξενίας ειναι η λύση των προβλημάτων τους.

Μιά ειναι ομως η λύση το Κλείσιμο των συνόρων διώξιμο όλων των ΜΚΟ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ύπαρξης τους και η χορήγηση ασύλου σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

www.docmed.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...