Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάει περίπατο το καλοπληρωμένο και διατηρημένο για ....40 χρόνια, παραμύθι της Παράκαμψης των Λαγκαδίων!

Πάει περίπατο το καλοπληρωμένο και διατηρημένο για ....40 χρόνια, παραμύθι της Παράκαμψης των Λαγκαδίων!
■ ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ...ΚΈΦΙΑ ■
Σας τα έγραφα τόσα χρόνια!
Γράφει ο
Πάνος Χουντής

 

▪Τα γραπτά μένουν. Έτσι λέει σε μετάφραση, ένα "λατινικό ρητό" Και τι έλεγαν τα ενυπόγραφα εγκυρότατα γραπτά μου;
Ότι δεν πρόκειται να γίνει στον οδικό άξονα Ε.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗ-ΠΥΡΓΟΣ, η πολυδιαφημισμένη "Παράκαμψη των Λαγκαδίων"
Το έγραφα από το 1990 με συγκεκριμένα τεχνικά, αλλά και πολιτικά επιχειρήματα!
Το ξανάγραψα το 2010, το 2015 και το 2019, ότι η "παρακαμψη" δεν θα γίνει ποτέ!
Επίσης σας ενημέρωνα με σοβαροτατα πολιτικά επιχειρήματα ότι το άλλο πομπωδέστατο παραμύθι, της κατασκευής " Πολιτικού Αεροροδρομίου Τρίπολης", δεν θα γίνει ποτέ!
Όλα αυτά τα κείμενα είχαν ευανάγνωστο το όνομα μου και την υπογραφή μου!
Και να που ήρθε το τέλος του παραμυθιού της "παράκαμψης Λαγκαδίων" που συντηρήθηκε για 40 χρόνια άριστα, ενώ κανένας δεν ξέρει το σύνολο των εκατομμυρίων που σπαταλήθηκαν για ....μελέτες, δηλαδή εκθέσεις ιδεών!
Τον τελευταίο μήνα λοιπόν του 2021, έσκασε ένα άλλο παραμύθι το οποίο εγώ εύχομαι να γίνει, να πραγματοποιηθεί, να υλοποιηθεί, αλλά προς το παρόν, δεν το βλέπω.
Αν και εχω πολλές αμφιβολίες για το πολιτικό, μνημονιακό, οικονομικό πλαίσιο του, ενώ το τεχνικό σκέλος του νέου οδικού άξωνα που δημοσιοποιήθηκε το περασμένο μήνα, είναι πολυ εφικτό!
Αναφέρομαι στην εξαγγελία της κυβέρνησης, για την σύνταξη "μελετών" για την κατασκευή οδικού άξωνα σύνδεσης ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Δηλαδή, πάει περίπατο το καλοπληρωμένο και διατηρημένο για ....40 χρόνια περίπου, παραμύθι της Παράκαμψης των Λαγκαδίων!
Το σέρβιραν στους Γορτύνιους πολίτες, όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν τα 40 περίπου χρόνια, ενώ τα κονδύλια έρεαν ποτάμια, για την σύνταξη μελετών που ...δήθεν πλησίαζαν στην ολοκλήρωσή τους, από μέρα σε μέρα!
Όσο για το πολιτικό αεροδρόμιο, δεν ακούγεται τσιμουδιά, αν και νομίζω θα το έχουν λησμονήσει και οι ίδιοι οι πεφωτισμένοι πολιτικάντηδες εμπνευστές του....
Και γι'αυτό το φτηνό παραμυθάκι, του πολιτικού αεροδρομίου της Τρίπολης, ήμουν σίγουρος για την ανύπαρκτη υλοποίησή του, σκεπτόμενος το υψηλότατο κόστος Ευρωπαικών κονδυλιων που απαιτούνται για την κατασκευή της παράκαμψης των Λαγκαδίων και του πολιτικού αεροδρομίου της τριπολης!
Επίσης ξεχνούσαν ότι σε μια μνημονιακής οικονομικής κατοχής χώρα, όπως είναι η χρεοκοπημένη, ξεπουλημένη Ελλάδα και ενώ τα πάντα βγαίνουν στο ξεπούλημα και στην λεηλασία, όπως τα χρυσαφικά της, τα ασημικά της και τα φτηνά μπακιρένια που της έχουν μείνει ακόμα, η ΕΕ υπηρχε περίπτωση να δώσει τεράστια κονδύλια για έργα υποδομής, είτε για την κατασκευή σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων;
Είναι δυνατόν; Ποιός αφελής το πιστεύει αυτό; Ε;
▪Είδανε λοιπόν ότι ο κόσμος είναι αγανακτισμένος από τον εμπαιγμό της "παράκαμψης" και όψει εκλογών, άρχισαν να πλασάραν το νέο προεκλογικό παραμύθι, της "μελέτης" του έργου, Μεγαλόπολη- Αρχαία Ολυμπία!
▪ Έτσι για να κυκλοφορεί το γνωστό πελατειακό κουτόχορτο, η λαϊκή προεκλογική τροφή των πολιτών, δηλαδή, το σανό του ψηφοφόρου! Κατανοητό ε;
▪Θα επανέλθω στο θέμα της προεκλογικής "μελέτης" του νέου αυτοκινητοδρόμου, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΊΑ, όταν θα χω στα χέρια μου κάτι το ..σοβαρό και χειροπιαστό!
Για μένα πρόκειται για ένα νέο ξεκάθαρο προεκλογικό παραμυθι! Προς το παρόν....
Αυτά για την πρώτη, για το νέο έτος 2022, ανάρτησή μου!
Μπήκα λίγο απότομα και πιστεύω ότι σας πίκρανα!
Δυστυχώς η ωμή αλήθεια είναι πικρή, αλλά ειναι η ....ΑΛΗΘΕΙΑ. Σαφέστατο ε;
Άντε γειά σας, καλή χρονιά, δημιουργική με υγεία!
ΠΑΝΟΣ Β. ΧΟΥΝΤΗΣ 9-ΓΕΝΑΡΗ-2022

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα δεν ξέρει ο κ. Χουντής .Ότι δηλαδή ο κ. Νίκας και.....το κόμμα του μας θεωρούν πολίτες 2ης κατηγορίας και την Αρκαδία περιοχή που δεν αξίζει της προσοχής τους ... Μάλλον τους βολεύει να την οδηγούν στην εγκατάλειψη .....Γιατί είναι αλλόύ τα συμφέροντά τους ....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...