Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λίμνη του Λάδωνα «Μια απ' τα ίδια, παρακαλώ»…             

Λίμνη του Λάδωνα «Μια απ' τα ίδια, παρακαλώ»…             

«Η επίσκεψη, εν έτει σωτηρίω 2010, του προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος του Ελληνικού Κοινοβουλίου Κώστα Καρτάλη στη Λίμνη του Λάδωνα και οι συσκέψεις που ακολούθησαν, στα Τρόπαια και στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποτελούν μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την αξιοποίηση της λίμνης.

Ο πρόεδρος της επιτροπής της Βουλής και ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας δεσμεύτηκαν για την πολιτική και ηθική συνδρομή στις προσπάθειες των φορέων της περιοχής και συμφωνήθηκαν με τους Βουλευτές του νομού και τη Νομαρχία συγκεκριμένες κινήσεις.

  1. Κατάρτιση ενός Σχεδίου Δράσης για την περιοχή με επικαιροποίηση παλαιότερων μελετών και ενσωμάτωση νέων προτάσεων, με δημόσια διαβούλευση.
  2. Συγκέντρωση και αξιολόγηση των μελετών που έχουν υποβληθεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Σύνδεσμο, Δήμους, Νομαρχία, Περιφέρεια, κ.α.).
  3. Επίσπευση και υλοποίηση των μελετών που έχουν ήδη εγκριθεί ή έχουν ωριμάσει ( βέβαια επειδή άργησαν λίγο, ωρίμασαν έπεσαν κατάχαμα και σάπισαν)!!
  4. Συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να υπάρχει σύγκλιση των δράσεών τους προς τον κοινό στόχο, καθώς και να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση των έργων από τους διαθέσιμους πόρους, κοινοτικούς ή εθνικούς.

Μετά απ αυτά τα υπέροχα και ελπιδοφόρα σχέδια των προεστών, έχουμε φτάσει κουρασμένοι και καταϊδρωμένοι στο τέλος του 2022 και βλέπουμε να προβάλλει το 2023!!!!

Αυτό που δεν βλέπουμε είναι η χιλιοειπωμένη «ανάπτυξη».

Βέβαια τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές θα βγουν «πολιτικοί μπάμπουρες» και θα φλομώσουν τον κοσμάκη στην μπουρδολογία και την υπόσχεση…

Οι φωτογραφίες της λίμνης είναι φρέσκες,  μετά τις φοβερές παρεμβάσεις για την ανάπτυξή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αααα να μην ξεχάσω… ένα ξύλινο σπιτάκι που το είχαν βάλει προ αμνημονεύτων ετών άνευ λόγου και αιτίας, μάλλον για το ντεκόρ θα ήταν, η για να δουν την ανθεκτικότητα του ξύλου, η έτσι απλά για να σαπίζει σιγά σιγά….τώρα με τα νέα σχέδια ανάπτυξης το «έθαψαν»!!

Αισθάνομαι αηδία, ντροπή, απογοήτευση και αγανάκτηση.

Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

29/12/2022

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...