Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης: "Μόνο ένα μικρό τμήμα του Μαινάλου στα Απάτητα Βουνά - Πολιτική μαριονέτα ο Νίκας"

Τατούλης: "Μόνο ένα μικρό τμήμα του Μαινάλου στα Απάτητα Βουνά - Πολιτική μαριονέτα ο Νίκας"

                                                                                        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

12.1.2023

Με προκλητικό και απαξιωτικό τρόπο, ξεπερνώντας κάθε όριο εμπαιγμού «απάντησε» το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας στην απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σε ό,τι αφορά την προστασία του οικοσυστήματος του Μαινάλου.

Το σύνολο των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου κατήγγειλε το περιβαλλοντικό έγκλημα που διαπράττεται στο Μαίναλο από την επιθυμία κάποιων να τοποθετήσουν χωρίς καμία προστασία ανεμογεννήτριες, δημιουργώντας τεράστια ενεργειακά πάρκα και απαίτησε από τους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες και το αρμόδιο Υπουργείο να αναλάβουν πρωτοβουλίες για συγκεκριμένο χωροταξικό σχέδιο προστασίας  του ιστορικού και φιλόξενου ορεινού όγκου της Αρκαδίας.

Ο κ.Νίκας και η παράταξη του αρνήθηκαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο κ. Περιφερειάρχης περιορίστηκε να δηλώσει ότι θα επισκεφθεί τον Πρωθυπουργό για να επιλυθεί το ζήτημα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το Μαίναλο θα ενταχθεί στα «Απάτητα Βουνά».

Λίγες εβδομάδες μετά αποδείχτηκε η απόλυτη ανικανότητα του κ.Νίκα και τα μεγάλα ψέματα που έλεγε  στους Πελοποννήσιους και κυρίως στους Αρκάδες πολίτες.

Με απόφαση του το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας ανακοινώνει ότι το Μαίναλο εντάσσεται στα «Απάτητα Βουνά» αλλά μόνο τα 44,98 τ.χλμ. μπαίνουν στο χαρακτηρισμό των «Απάτητων Βουνών», δηλαδή ένας μικρός πυρήνας του ορεινού όγκου, αφήνοντας έξω περιοχές, οι οποίες χρησιμοποιούνται από επίδοξους επενδυτές για να δημιουργήσουν ενεργειακά πάρκα και να τοποθετήσουν ανεμογεννήτριες.

Καταγγέλλουμε τον κ.Περιφερειάρχη για απόλυτη αδιαφορία και για σκόπιμη προπαγάνδα, με στόχο να ξεγελάσει τους πολίτες με κάλπικες υποσχέσεις.

Ο επικεφαλής και τα μέλη της «Νέας Πελοποννήσου» δεσμευόμαστε απέναντι στους πολίτες ότι δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί το περιβαλλοντικό έγκλημα στο Μαίναλο. Θα μας βρουν δυναμικά απέναντι τους όλοι όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να γράψουν τις διαμαρτυρίες των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας στα παλιά τους τα παπούτσια.

Σε ό,τι αφορά τον κ.Νίκα και το «αλαλούμ» που έχει επέλθει στην Πελοπόννησο με αποκλειστικά δική του ευθύνη, ευτυχώς σε λίγους μήνες θα κλείσει για πάντα αυτή η θλιβερή παρένθεση.

Είναι πλέον δεδομένο ότι η Περιφέρεια μας διανύει μια πολύ ιδιαίτερα κρίσιμη και επικίνδυνη περίοδο. Η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα ασχολείται με «αλλότρια καθήκοντα» που αφορούν κομματικά και πολιτικά κουτσομπολιά και ίντριγκες, έχοντας εγκαταλείψει εντελώς κάθε προσπάθεια επίλυσης των πολύ σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Έτσι λοιπόν ενώ τα προβλήματα των πολιτών καθημερινά αυξάνονται, η Πελοπόννησος έχει ως Περιφερειάρχη μια πολιτική «μαριονέτα», ο οποίος αμφισβητείται από το ίδιο του το κόμμα που λυσσαλέα τον επέβαλε! Ο κ.Νίκας πλέον είναι Περιφερειάρχης υπό …προθεσμία με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης αφού τον καθαίρεσαν με συνοπτικές διαδικασίες!

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 12:48 Σύνδεσμος σχολίου

    22.17 τι πινεις και δε μας δινεις εαυτουλης ητανε αυτος και η οικογενεια του δεν αφησε τιποτα ως εργο μονον λογια και παπατζες αντε απο δω προινιατικα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κόσμος ακούει, διαβάζει, βλέπει, βιώνει και είναι σίγουρο ότι η κρίση του είναι υπέρ του Πετράν. Έκανε στην πολύχρονη πολιτική πορεία του και λάθη, αλλά ΚΑΚΟΣ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΑΙΜΟΒΟΡΟΣ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ, ΑΔΙΚΟΣ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ δεν είναι. Είναι ΚΥΡΙΟΣ, ΑΝΟΙΚΤΟΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ, ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ! Έχει κάποιος αντίρρηση; Εκεί που υπήρχε πρόβλημα ήταν στο περιβάλλον του (εργασιακό κλπ.....). Μακάρι να βρεθεί πάλι στη διοίκηση της Περιφέρειας, θα είναι προς όφελος της Πελοποννήσου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    οσες προσευχες και παρακαλια να κανει ο ταλαιπορος δεν ξανακαθεται στο θρονο του μωρια ηρθανε αλλοι φιλαρακο αλλοι ενοικιαστες (φυσικα ιδιοκτητης παραμενει ο λαος ) και θα ρθουνε στο μελον και αλλοι πιο ξυπνιοι απο εσενα και πιο κιμπαριδες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .....@22:41 ;;;; ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ , ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Eτούτος κιαν εχει πλακα. επι των ημερων του γινοτανε χαμος με τους ανεμογενητριαδες καθε κορφουλα και σιδερια. τωρα ξυπνησε κιο υποφενομενος και σου λεει κατι να ειπω καιγω. Ρε φιλε πιον κοροιδευεις . το ζητημα σου και ο πονος σου ειναι που σου πηρε την καρεκλα ο αλλος ο καλαματιανος. δε σε πηρε ξαφνικα ο πονος για το Μαιναλο. αιντε και συ πονεμενε που τραμπαλιζεις καθε τοσο με τις μπουρδες σου. αλλου τα κακαρισματα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ειρωνεία σας ευχέλαιο, ανήθικοι υποστηρικτές του Νίκα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ησυχία ........... ο Πέτρος προσεύχεται να φύγει ο Νίκας....... αλλά ο καλός Θεούλης δεν του κάνει τη χάρη......!!!! Στη γαλαζια πολυκατοικία δεν έχουν πλάκα !!! Ο ένας πριονίζει το κλαδί του άλλου για την καρέκλα !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...