Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όλα τα είχε η Μεγαλόπολη, να γίνει και στρατιωτικός στόχος της έλειπε!

Όλα τα είχε η Μεγαλόπολη, να γίνει και στρατιωτικός στόχος της έλειπε!
 
Πέρασε στα ψιλά.
Όμως, αυτή η αναφορά σε επίσημη ανακοίνωση, για την Μεγαλόπολη, είναι πολύ, πολύ σοβαρή.
Μία Μεγαλόπολη η οποία σταδιακά μετατρέπεται σε πόλη – «φάντασμα», σε ένα μεγάλο χωριό, που δεν έχει κερδίσει τίποτα από τη στιγμή που αποφασίστηκε η απολιγνιτοποίηση, που μόνο απώλειες μετρά.
Για την πόλη αυτή, τα ενεργειακά σχέδια που ήδη έχουν καταστρωθεί, θα μπορούσαν να τη θέσουν ακόμα και σε κίνδυνο, ως πιθανό «στρατιωτικό στόχο».
Δεν πρόκειται για κάποια θεωρία συνωμοσίας, αλλά για ξεκάθαρη αναφορά σε επίσημη ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης (που ουσιαστικά εκφράζει το ΚΚΕ).
Τι γράφτηκε;
Ότι στα παλιά ορυχεία (16.500 στρέμματα!) σχεδιάζονται τεράστια φωτοβολταικά πάρκα Ότι η Μεγαλόπολη θα μετατραπεί «σε κόμβο μεταφοράς, αποθήκευσης και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».
Και ότι θα «στέλνουν ρεύμα στην Ευρώπη για να εξυπηρετηθούν οι ενεργειακές ανάγκες της Ε.Ε και η γεωστρατηγική κυριαρχία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, για να καλύψουν τον ενεργειακό ανταγωνισμό με τη Ρωσία, καθιστώντας τη Μεγαλόπολη ακόμα και στρατιωτικό στόχο!».
Δεν την αφήνουν ήσυχη αυτή την πόλη.
Έχει περάσει και περνά τα πάνδεινα, παλεύει να επιβιώσει και κάποιοι σχεδιάζουν για εκείνη, χωρίς φυσικά καν να τη ρωτήσουν.
Όχι μόνο δεν τους νοιάζει ο Μεγαλοπολίτης και το μέλλον του, αλλά δεν αποκλείεται να τον μπλέξουν και σε πιο άσχημες περιπέτειες.

 

Μηνάς Αρτόπουλος
Δημοσιογράφος
Μέλος ΕΣΠΗΤ
26/3/2024

Πηγή - https://www.facebook.com/martopoulos

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...