Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Τραμπουκισμός στη κορυφή της Ν.Δ καλά κρατεί!

Ο Τραμπουκισμός στη κορυφή της Ν.Δ καλά κρατεί!
Μετά το "πρώτο βιολί" της Ν.Δ στη Κρήτη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, που την επιθετικότητά του δεν μπορεί να τη κρύψει με τίποτα, ήρθε και η επιθετικότητα του Βαγγέλη του πολλά βαρύ, χτες στο debate των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ 1.


Παραβιάζοντας κάθε κανόνα πολιτικής ηθικής ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, νομίζοντας ότι η ΕΡΤ είναι το φέουδό του, συμπεριφέρθηκε με τον πιο απαράδεκτο τρόπο στους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, προπηλακίζοντας και έναν εικονολήπτη, πράγμα που ανάγκασε τη ΠΟΣΠΕΡΤ, το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε, να τον καταγγείλει για την απρεπή του αυτή συμπεριφορά!

Είχε προηγηθεί μέσα στο στούντιο, η επίθεση που εξαπέλυσε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς στον Πάνο Σκουρλέτη εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι χαρακτηρισμοί δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας διακρίνει, σαν λαό και σαν χώρα, όταν υπερηφανευόμαστε ότι διδάξαμε σε όλο τον κόσμο τη δημοκρατία και τους κανόνες της!

Δεν πέρασε μία μέρα, από το επεισόδιο αυτό και το βράδυ του debate, ο αρχηγός της Ν.Δ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έδωσε άλλη μία παράσταση επιθετικότητας και πολιτικού τσαμπουκά, μπροστά στα μάτια των Ελλήνων ψηφοφόρων, εξαπολύοντας ύβρεις και χαρακτηρισμούς γηπέδων στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ Πάνο Καμμένο, επειδή αποκάλυψε στη διάρκεια του debate ότι ο Μεϊμαράκης όταν ήταν υπουργός Άμυνας, πλήρωσε με 108 εκατομμύρια Ευρώ, κατά παράβαση της δεοντολογίας, την εταιρεία που ενέχονταν για τα ελαττωματικά υποβρύχια, τα οποία η Ελλάδα δεν ήθελε να παραλάβει!

Όλα δείχνουν, ότι πηγαίνοντας προς τις εκλογές, ο πραγματικός εαυτός όλων των πολιτικών μας θα βγαίνει στην επιφάνεια, αφού η αγωνία τους και το στρες που έχουν για το μέλλον της πολιτικής σταδιοδρομίας τους, δεν αφήνει περιθώρια να υποκρίνονται και να παριστάνουν κάποιον άλλο, από εκείνον που είναι ο καθένας τους!!!

Τρίπολη 10-9-2015

Τάσος Παπαζαχαρίας

5 σχόλια

  • Γιάννης Ζαφειρόπουλος
    Γιάννης Ζαφειρόπουλος Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ψηφοφόροι εκτός από προβληματισμένοι (δικαιολογημένα και εκ των πραγμάτων), είναι και υποψιασμένοι. Θέλουν η ψήφος τους να πιάσει τόπο.
    Πως μπορεί να εξηγηθεί η εμμονή της ΝΔ (δια του Μεϊμαράκη που το υπερτονίζει σε κάθε ευκαιρία) να συγκυβερνήσει με ΣΥΡΙΖΑ;
    Αυτή η εμμονή οδηγεί τον ψηφοφόρο να σκεφθεί ότι ίσως πρέπει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διαπιστώσει αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συγκυβερνήσει με ΝΔ. Επιπρόσθετα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπροστά του το συγκριτικό πλεονέκτημα της συσπείρωσης, αντιθέτως η ΝΔ το έχει αφήσει πίσω της.

  • Τάσος Παπαζαχαρίας
    Τάσος Παπαζαχαρίας Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά δεν θέλω ΟΥουουου!
    Λίγη υπομονή χρειάζεται!!!
    Ο λαός σε μια βδομάδα θα βάλει τον καθένα στη θέση του!!!!

  • ΡΡ
    ΡΡ Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 14:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ

  • αα
    αα Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε ρε Τάσο, συνδικάλα!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥ ΒΑΓΓΕΛΗ.ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΙΟΝ;ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...