Όλα άρχισαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν ο διευθυντής πήγε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη. Ένας 16χρονος μαθητής ήρθε στα χέρια με τον διευθυντή πολύ κοντά στην είσοδο του σχολείου, την οποία ήθελε να κλειδώσει για να μην γίνει κατάληψη.

Τη Δευτέρα έγινε σύσκεψη των καθηγητών του ΕΠΑΛ Αιγάλεω με θέμα την απομάκρυνσή του 16χρονου από το σχολείο λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς. Στο σχολείο πηγε ο 16χρονος με φιλους του για να απειλήσουν τον καθηγητή.

Όταν συνάντησε τον διευθυντή, του πήρε το κινητό. Ο διευθυντής έτρεξε πίσω του να το πάρει πίσω. Τότε ο  16χρονος προσπάθησε να ρίξει γροθιά στον διευθυντή, το χέρι του κατέληξε σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ράμματα.

Στο βίντεο βλέπετε τη στιγμή που φτάνει το ασθενοφόρο στο σχολείο.

Συνελήφθη ο 16χρονος μαθητής και ο διευθυντής, ο οποίος κρατείται από χθες Τρίτη 4/10 στο πλαίσιο του αυτοφώρου με την κατηγορία σωματικής βλάβης.

To τζάμι στο οποίο χτύπησε ο μαθητής
“Εφτυσε τον διευθυντή όταν του είπε ότι θα πάρει αποβολή”

“Εφτυσε τον διευθυντή όταν του είπε ότι θα πάρει αποβολή”, αποκαλύπτει μια μαθήτρια στο DEBATER.

“Πήγε να πάρει τον κάδο και μόλις γύρισε την πλάτη ο διευθυντής και τον έφτυσε επειδή του είπε θα πάρει αποβολή και επειδή κάπνιζε στην είσοδο και του είπε να βγει έξω“.

Δεν είδα τον διευθυντή να τον χτυπάει. Η κατάληψη πήγε να γίνει γιατί έκλειναν την πόρτα στα διαλείμματα και δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω“, ειπε.

Ο συγκεκριμένος 16χρονος μαθητής είναι γνωστός για τα προβληματα που δημιουργεί. Μάλιστα ανεβάζει τα “κατορθώματά” του, αλλά και άλλων μαθητών στα social media. Στα παρακάτω βίντεο φαίνονται μαθητές να προσπαθούν να βάλουν μηχανάκι μέσα στο σχολείο.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνονται μαθητές να σπρώχνουν κάδους σκουπιδιών μέσα στο σχολείο. Αυτά συνέβησαν λίγο πριν γίνει η συμπλοκή του μαθητή και διευθυντή.


Οι νεαροί ανεβάζουν συχνά πυκνά φωτογραφίες από τις ζημιές και τα επεισόδια που δημιουργούν.

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος ήταν ο “πρωταγωνιστής” και στο άγριο επεισόδιο που είχε εκτυλιχθεί πριν από περίπου δέκα μήνες πάλι στο ΕΠΑΛ Αιγάλεω με τον ξυλοδαρμό του διευθυντή, το οποίο πρώτο είχε φέρει στη δημοσιότητα το DEBATER.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ